איחור במחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור
    רויטל
    06/01/2008

שלום רב לרופאים היקרים,
    אובחנתי כבעל שחלות פוליציסטיות (ע"י בדיקת דם ושיעור יתר). יחד עם זאת, מחזורי הינם סדירים ממועד הפסקת הגלולות (5 חודשים) וכן היו ביוצים הן לפי ערכות ביתיות והן לפי בדיקת פרוגסטרון.
    נכון להרגע המחזור מאחר לי ב4 ימים. בדקתי בבדיקת הריון ביתית והתשובה שלילית. האם התופעה של מחזור לא סדיר כצפוי לבעלת שחלות פוליציסטיות חוזרת לי (בגיל 17 המחזור לא היה לי סדיר ולכן מאז-כ8 שנים נטלתי גלולות), או שמא זהו איחור נורמלי, או שמא עלי לעשות שוב בדיקת הריון?? תור לרופא נשים יש לי עוד שטלשה שבועות עקב הצפת תורים ואני מאוד חוששת.

אודה לתשובתם.

המבולבלת,

רויטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור במחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור-תוספת

רויטל
    06/01/2008

יש לציין כי גם החודש נצפה ביוץ ע"י הערכות הביתיות כשם שהיה עד כה. כפי שהבנתי במידה ואכן היה ביוץ והריון לא נקלט, מחזור אמור להגיע אחרי 14 יום בדיוק. ומכאן דאגתי, אם זה לא הריון אז מדוע המחזור מאחר...

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רויטל.

ד''ר דוד ישי
    06/01/2008

באופן כללי אפשר לומר שלרוב הנשים עם וסת לא סדיר על רקע של PCO, יש תקופת חסד של מס' חודשים לאחר תקופה ממושכת של גלולות, שבה יש מחזורים סדירים עם ביוצים. זה חלון הזדמנויות מצויין להריון. אח"כ , בהדרגה חוזר המחזור לסורו.
    באשר לחודש הזה. יתכן שהביוץ היה מאוחר יותר ממה שחשבת. ואולי, למרות מה שמראה הערכה לא בייצת. חכי עוד כמה ימים, חזרי על בדיקת ההריון, ואם אין הריון גשי לבדיקת רופא נשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו