בקשר לבת שלי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בקשר לבת שלי
    אלה פק
    19/06/2011

שלום רב,אני אמא לבת 27 נשואה כשנה והתחילה לפני כחודש טיפולי פוריון .סידרה של אקוקלומין ואולטרסאונד ומעקב זקיקים מאכזב. טופלה סידה אחת בלבד החלה בכדור ועברה לכדור וחצי. לאחר כ4 שבועות בלבד נאמר לה שהכדורים כנראה לא עוזרים ולעבור לשלב הזה זריקות. האם זו לא התקדמות רדיקלית ומהירה מדיי? האם ישנם אופציות נוספות לבירור לפני מעבר מהיר לזריקות. אציין שבעברי אני חליתי בסרטן שד-10 שנים וחרדה להחדרת כמויות הורמונליות לבת שלי.
    בצעירותה היתה לביתי ציסטה גדולה בשחלות שירדה אחרי טיפול טרופתי. בירור הורמונלי מקיף העלה שעליה לקחת דקסהמטזון.היא לוקחת כבר כעש שנים. המחזור עם הדסהמטזון והגלולות היה מגיע סדיר.לפני כחצי שנה בהמלצת האנדוקרינולוגית הפסיקה את הדקסה מטזון. המחזור לא הגיע ומאז התחילה את טיפולי הפוריות.נטלה כדורים לקבלת מחזור,קיבלה מחזור ולחריו סידרה של האקקולומין.
    אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם ניתן לעזור כדי שתוכל להרות .סליחה על ההודעה הארוכה ותודה מהלב לכל העונים. בברכה.אמא שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לבת שלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לבת שלי - תגובה

ד''ר דוד ישי
    20/06/2011

שלום
    הבעיה של ביתך אינה ברורה לי לגמרי. אני לא בטוח שהפורום הוא המקום הנכון ליעוץ. בכל מקרה , אם את רוצה תגובה יותר מקצועית, את צריכה לתת יותר פרטים לגבי הבירור שהיא עברה ותוצאותיו ולגבי האבחנה שנעשתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו