מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקשר לבת שליאלה פק19/06/2011
שלום רב,אני אמא לבת 27 נשואה כשנה והתחילה לפני כחודש טיפולי פוריון .סידרה של אקוקלומין ואולטרסאונד ומעקב זקיקים מאכזב. טופלה סידה אחת בלבד החלה בכדור ועברה לכדור וחצי. לאחר כ4 שבועות בלבד נאמר לה שהכדורים כנראה לא עוזרים ולעבור לשלב הזה זריקות. האם זו לא התקדמות רדיקלית ומהירה מדיי? האם ישנם אופציות נוספות לבירור לפני מעבר מהיר לזריקות. אציין שבעברי אני חליתי בסרטן שד-10 שנים וחרדה להחדרת כמויות הורמונליות לבת שלי.
בצעירותה היתה לביתי ציסטה גדולה בשחלות שירדה אחרי טיפול טרופתי. בירור הורמונלי מקיף העלה שעליה לקחת דקסהמטזון.היא לוקחת כבר כעש שנים. המחזור עם הדסהמטזון והגלולות היה מגיע סדיר.לפני כחצי שנה בהמלצת האנדוקרינולוגית הפסיקה את הדקסה מטזון. המחזור לא הגיע ומאז התחילה את טיפולי הפוריות.נטלה כדורים לקבלת מחזור,קיבלה מחזור ולחריו סידרה של האקקולומין.
אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם ניתן לעזור כדי שתוכל להרות .סליחה על ההודעה הארוכה ותודה מהלב לכל העונים. בברכה.אמא שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לבת שלי - תגובה
ד''ר דוד ישי20/06/2011שלום
הבעיה של ביתך אינה ברורה לי לגמרי. אני לא בטוח שהפורום הוא המקום הנכון ליעוץ. בכל מקרה , אם את רוצה תגובה יותר מקצועית, את צריכה לתת יותר פרטים לגבי הבירור שהיא עברה ותוצאותיו ולגבי האבחנה שנעשתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)