מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לקראת IVFמייקי19/06/2011
יואו, הייתי אצל הרופא אחרי 7 טיפולי זריקות הוא החליט לעבור להפריה.
אני בת 31 יש לי FHS גבוהה בבדיקות יוצא בין 9.5 ל 12.5
אני מאוד, מאוד לחוצה מההפריה.
במיוחד מפחיד אותי הקטע של ההרדמה הכללית כי אני כנראה אצטרך לעבור את החוויה הזו פעמים.
ניסיתי לעשות הזרעה אצל הרופא. זו הייתה טראומה נוראית. הוא לא הצליח להחדיר הקטטר, תפס אותי עם צוות בשעה שהלכתי למות מכאבים. ירד דם, ולא הצליח. זה היה נורא. חשבתי שנאי עומדת להתעלף מכאבים.
בעבר עשו לי 2 רופאים אחרים הזרעות. פעם אחת היה כואב - גם הרופאה לא הצליחה, בפעם השנייה הלך חלק. צילום רחם גם עשו לי וזה עבר חלק.
אבל בגלל הטראומה הנוראית שעברה עלי בהזרעה הקודמת שאני לא מוכנה לעבור שוב ביקשתי מהרופא לעבור החזרה בהרדמה והוא אמר שאין בעיה. אני מבינה שיש סיכונים בהרדמה כללית ומתלבטת מה לעשות ? יכול להיות שרופא אחר יצליח לעשות החזרה ללא הרדמה ? או אולי זה עיניין של מבנה גוף...
אני נורא מפחדת מהפרוצדורה הניתוחית הזו של השאיבה וההחזרה.. סדיכאון מאז שהוחלט ללכת על זה.
לעצתכם אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה שבתנאים מבוקרים לעיתים נדירות ביותר נדרשת פעולה בהרדמה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/06/2025* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה הקודמת ששחכתי להוסיף
מייקי19/06/2011החודש אנחנו אמורים לעשות ההפריה אבל זה ממש לא נוח כי יש לנו אורחים מחול'.. ויהי מסובך בעלי לא יהיה פנוי אלי, האם זה נורא לאור מצב ה FHS (בדיקה אחת יצא 12.5 בדיקה אחרת 9.5) לדחות בחודש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דחייה בת חודש חסרת משמעות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/06/2025* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא צפויה בעיה אם הטיפול ידחה בחודש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/06/2025* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקראת IVF - תגובה
פרופ' שחר קול20/06/2011בנשים עם מבנה צוואר רחם הגורם לקושי בהחזרת עוברים מקובל לבצע הפעולה בהרדמה כללית קצרה.
אין סיבה לחשוש מהרדמה קצרה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מנסיוני רב השנים רק לעיתים נדירות ביותר נדרשת הרדמה לצורך ביצוע החזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/06/2025* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)