יעוץ לגבי IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• יעוץ לגבי IVF
    אפרת
    21/06/2011

אני בת 38 עם ילד בן 10 וחצי (הריון ספונטני) עם שחלות פוליציסטיות, אחרי ניסיונות להרות באיקקלומין וגונל F עברתי להפרייה.
    לפני שלושה שבועות בערך עברתי שאיבה והחזרה של שני עוברים. התמיכה שקיבלתי היא: 1 אסטרופם ביום + 4 אנדומטרין ביום (בנרתיק).
    ביום ראשון האחרון עשיתי בדיקת דם להריון והיה שלילי. חשוב לציין כי כמה ימים לפני בדיקת הבטא היה לי דימום חזק במשך 4 ימים בערך, והרופא המטפל העלה לי את המינון של האסטרופם לשני כדורים ביום.
    השאלות שלי הן אלו: למה לדעתן זה לא נקלט? מה סיבת הדימום? והאם צריך לעשות משהו נוסף (אולי להוסיף תמיכה?) כדי להצליח בפעם הבאה?
    ממש ממש מודה לכם מראש!!! ושיהיה בהצלחה לכולנו! אמן ואמן!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ לגבי IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתן=לדעתכם

אפרת
    21/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובת המומחים בקוצר רוח

אפרת
    21/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תשובתכם...

אפרת
    21/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו