fsh נמוך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• fsh נמוך
    חני
    21/06/2011

אני בחורה בת 37 לקראת הקפאת ביציות. היום עשיתי בדיקות דם ויצאו לי הערכים האלה:
    פרוגסטורון 1.65
    lh 6.89
    FSH 2.89
    E2 757

הערכים יצאו לא בטווח, מה זה אומר?
    אודה לכם אם תהנו לי מהר כי אני בלחץ
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    fsh נמוך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב להוסיף באיזו יום נערכו הבדיקות

נירית
    21/06/2011

לכל תקופה לאורך המחזור יש לערכים משמעות שונה. ערכים של יום 3 למחזור שונים מערכים של יום 11 או יום 21 למחזור. תוסיפי את הנתון של יום הבדיקות, יתכן וזה יעזור לרופאים שיענו לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההערה, זה ביום הרביעי

חני
    21/06/2011

למחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• fsh נמוך - תגובה

פרופ` דוד בידר
    22/06/2011

קודם כל מה הכוונה הקפאת ביציות? זה לא נשמע פשוט ואת צריכה לשקול האם לעשות זאת בכלל ואפוא.רוב הסיכויים שתשימי את כספך על קרן הצבי.
    לעניין ה הורמון הרי שאו שהוא לא נלקח בוסת או שהיה נדמה לך שזה ימי הוסת היות ורמת האסטרוגנים גבוהה ולכן רמת הfsh לא אמינה והיא נמוכה בגלל האסטרוגנים הגבוהים והבדיקות האלה לא אומרות כלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו