החזרת עוברים מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים מוקפאים
    מאיה
    22/06/2011

שלום רב,
    בחודש קודם החזירו לי 2 עוברים מוקפאים על בסיס מחזור טבעי ולאחר שבוע קיבלתי מחזור.
    לפני כשבוע החזירו לי 2 עוברים מוקפאים לאחר טיפול באסטרופם ובאנדומטרין ולאחר שבוע קיבלתי מחזור.
    האם זה יכול להיות שהסיבה לכשלון זה תזמון לא מתאים?
    חשוב לי להגיד שכל העוברים הם ממחזור שממנו היה הריון בעבר והעוברים שהוחזרו הוגדרו כמצוינים.
    אני לא מבינה איך אני מקבלת מחזור כל כך מוקדם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת עוברים מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לתגובה........

מאיה
    23/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא מתייחסים..

מאיה
    25/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת עוברים מוקפאים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/06/2011

במחזור טבעי הוסת תלוי בזמן הביוץ ולכן כנראה הביוץ היה כ 10-11 יום לאחר הוסת.
    במחזור עם התרופות את צריכה להיועץ עם הרופא המטפל כי הוסת לא צריכה הייתה להגיע ולכן הוא צריך להסביר מה קרה ואיך הלך הפרוטוקול ומה היה בבדיקות דם ואולטרה-סאונד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו