מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

לא יודעת מי הרופא של פותחת ההודעה
לירן27/06/2011אני מטופלת בבי"ח ברזילי, ראש המחלקה הוא פרופ' אורביטו ועובר על כל הפרוטוקולים.
מי שנתנה לי את הפרוטוקול היא ד"ר רוית נחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת מי הרופא של פותחת ההודעה - תגובה
פרופ` דוד בידר27/06/2011אני מבין את ההגיון של הפרוטוקול אך משום מה כולכן בדרך להפריה.
חשוב בכל הטיפולים זה מהי האבחנה של חוסר הפיריון .
זה שאורביטו עובר על כל התורניות זה לא אומר כלום.״* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשלימה מעט פרטים חסרים
לירן27/06/2011אנחנו בעיקרון מוגדרים כלא מוסברים. ביוץ סדיר וזרע תקין (תנועה מעט נמוכה אבל לא משהו קריטי).
אני עם אנדומטריוזיס ברמה קלה (ע"י בדיקה ידנית בלבד בתל השומר, ע"י ד"ר רון שיינמן).
מנסים שנתיים+3 חודשים, אנחנו אחרי 2 מזורי איקקלומין ו-3 הזרעות עם הורמונים שלא צלחו.
נאמר לי שייתכן כי האנדומטריוזיס הוא המקור לבעיה וזה משהו שהפרייה תוכל להתגבר עליו.
המון תודה על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשלימה מעט פרטים חסרים - תגובה
פרופ` דוד בידר27/06/2011בעקרות כמו שלך , לדעתי, טיפולי איקכלומין מיותרים.
אם הכל יוצא תקין אז יש רק פרוטוקול אחד טוב וזה לנסות שלושה מחזורי זריקות ואם לא הולך להפריה כל היתר התקשקשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בדיוק מה שעושים.
אביטל27/06/2011כשהתחלתי עם האיקקלומין עוד לא ידעתי על אנדומטריוזיס.
רק אחרי 3 מחזורים של הזרעות עם הורמונים, זה עלה על הפרק.
לכן עברנו לIVF.
אגב, קצת קשה לטעמי המילה שהשתמשת בה- "עקרות". הפליא אותי לקרוא את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בדיוק מה שאנחנו עושים...
אביטל27/06/2011כשהתחלתי עם האיקקלומין עוד לא ידעתי על האנדומטריוזיס.
רק אחרי 3 מחזורים של הזרעות עם הורמונים, זה עלה על הפרק.
לכן עברנו לIVF.
אגב, קצת קשה לטעמי המילה שהשתמשת בה- "עקרות". הפליא אותי לקרוא את זה, למרות שאני יודעת שעקרות מוגדרת כאי יכולת להרות במשך תקופה ארוכה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי ל-3 מחזורי פיוריגון+הזרעה
אביטל27/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר לקחת 4מ"ג אסטרופם ביחד?מירי23/06/2011
או בצריך פעמיים ביום?
זה קריטי לטיפול?
אציין שאני מתחילה טיפול חדש, 5 ימים אסטרופם, יומיים פיורגון ואח"כ בדיקת דם וא.ס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בבקשה
מירי25/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקחת 4מ"ג אסטרופם ביחד? - תגובה
פרופ` דוד בידר25/06/2011לא מכיר סוג של טיפול כזה .
אסטרופם לוקחים כדור בוקר כדור ערב כדי שתהייה פחות תופעות לואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מכיר? כ"כ
מירי25/06/2011את האסטרופם הרופאה (עכשיו זו רופאה, כל פעם מישהו אחר) הביאה בטענה שזה ידחה את הביוץ כי הוא נופל על ה7 נקיים.
ואחכ להזריק פיורגון במינון של 66. (זה לא נמוך?)
אני מנסה להכנס לראש של הרופאה ולא מצליחה, קראתי שכתבת שהקופות לא מאשרות לעבור לIVF אלא לאחר 3 הזרעות עם זריקות.
בטיפול הזה היא רצתה לתת לי עוד סבב של איקקלומין. למה? אם אני אחרי 2 הזרעות עם איקקלומין שלא צלחו אז למה לתת עוד? לא חבל על הזמן הזה? זה מחסכון לקופה? זה מעצבן אותי! עכשיו אני חושבת שאולי בגלל זה הרופא בפעם הקודמת לא נתן לי זריקות. כ"כ מעצבן.
האם לקיחה של פיורגון ואוביטרל נחשב בספירה של ה3? או שיש צורך במשהו נוסף או במינון כלשהוא? כדי שאתחיל לספור את ה3.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לתשובה
מירי26/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מכיר? כ"כ - תגובה
פרופ` דוד בידר27/06/2011אז מה אני יכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתשובה לשאלתי אם אפשר
מורן27/06/2011האם לקיחה של פיורגון ואוביטרל נחשב בספירה של ה3? או שיש צורך במשהו נוסף או במינון כלשהוא? כדי שאתחיל לספור את ה3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מכיר? כ"כ - תגובה
פרופ` דוד בידר27/06/2011בכל אופן אני לא מכיר את כל הוריאציות המוזרות של הטיפול שאת מקבלת ואיך את רוצה שנעזור לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה גם הטיפול שאני מקבלת
לירן27/06/20115 ימי אסטרופם כדי לדחות את הביוץ מעט, פעמיים ביום (בוקר וערב)
ואז הזרקה של פיוריגון 100 (אני בדרך לIVF, אני מניחה שלך נתנו 66 כי זו הזרעה אז זה הגיוני).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה גם הטיפול שאני מקבלת - תגובה
פרופ` דוד בידר27/06/2011את גם מטופלת אצל אותו הרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת מי הרופא שלה...
לירן27/06/2011אני מטופלת בבי"ח ברזילי, ראש המחלקה הוא פרופ' אורביטו ועובר על כל הפרוטוקולים.
מי שנתנה לי את הפרוטוקול היא ד"ר רוית נחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)