תוצאות אולטראסאונד זקיקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאות אולטראסאונד זקיקים
    מחכה כבר שנה
    24/06/2011

אני ובעלי מנסים כבר שנה להיכנס להיריון,המחזור שלי אינו סדיר והוא מגיע כל כחודשיים-שלושה,החודש התחלתי לעשות אולטראסאונד זקיקים והיום היתה הפעם ה-6 שלי והרופא אמר לי לעשות לפחות 10 פעמים.
    במקרה היום הרופא נשים שלי הוא זה שעשה לי את האולטראסאונד,
    הוא רק הכניס את המכשיר לתוכי ואחרי שנייה הוא הוציא ואמר לי "אין צורך שתעשי יותר בדיקות,אני רוצה שתקבעי אליי תור כמה שיותר מהר ונשב לדבר"
    אני נבהלתי והוא ראה את זה עליי אז הוא אמר לי "את לא מבייצת,אין לך ביוץ וגם לא יהיה לך"
    אני ישר התחלתי לבכות כי אני לא יודעת מה זה אומר,כמובן קבעתי תור לכמה שיותר מוקדם שזה יום שני הקרוב אך אני בכל זאת רוצה לדעת מה קורה במקרה כזה?מה הטיפול? אם יש לנו סיכוי לילדים?
    בנוסף בפעם הראשונה שעשו לי את האולטראסאונד זקיקים אמרו לי שיש לי חשד לרחם דו קרני.
    אני מאוד פוחדת,אשמח לעזרתכם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה אף אחד לא עונה לי?

מחכה כבר שנה
    25/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות אולטראסאונד זקיקים - תגובה

פרופ' שחר קול
    25/06/2011

גם אם יש בעיית ביוץ , הטיפול הוא פשוט ויעיל.
    הסיכוי שלך להרות הוא מצוין.
    אין מקום לבהלה.
    אין מקום לפחד.
    רחם דו-קרני - חסר משמעות בשלב זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו