embryo arrest on day 3

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• embryo arrest on day 3
    קרן
    25/06/2011

שלום,
    אני בת 29, לבעלי יש נשאות CF וCAVD. לכן עברנו לUVFּICSI
    במחזור ראשון - הריון נגמר בעובר ללא דופק בשבוע 10 (היה בשבוע 7), 15 ביציות, 13 הפריות(זרע טרי ומיקרוסטימולציה), 2 הוחזרו - 0 הוקפאו, לא התפתחו לבלסטוציטים. פרוטוקול ארוך: דקה, גונל 250, מנוגון 2, אוביטרל, אנדומטרין - HOSS אישפוז שבוע בבית חולים.

במחזור השני - ללא הריון, פרוטוקול קצר: גונל 112.5, מנופור 2, צנרוטיד 2 , אוביטרל, קרינון. 13 ביציות, 9 הופרו (ICSI+זרע קפוא), 2 הוחזרו, 0 התפתחו לבלסטוציטים - אין הקפאה.
    הרופא המטפל רוצה להמשיך לנסות פרוטוקול קצר ולא רואה בעיה.
    אני חושבת שברור שעם עוברים לא מתפתחים בתרבית - הסיכוי להריון קלוש וכן קיימת איזשהו בעיה. האים יש צורך ב DHEA או הורמון נוסף? או כדי לבדוק גם הפריות עם הדונור וכך לבטל גורם הביעה: זרע או ביצית.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    embryo arrest on day 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• embryo arrest on day 3 - תגובה

פרופ' שחר קול
    28/06/2011

DHEA לא רלוונטי שכן התגובה השחלתית שלך טובה.
    אפשר להשתמש עם דונור, אך האם תשתמשי בעוברים???
    אם התשובה שלילית - חבל על הניסוי, שכן כבר הושג הריון קליני עם הזרע של בן הזוג (זרע טרי, אם אני מבין נכון).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

קרן
    28/06/2011

האם זה נפוץ בCAVD וICSI? והאם ידוע שיש סיכוי טוב להריון תקין? ועד כמה פעמים זה היגיוני לנסות עם המצב של חוסר התפתחות לאחר 3 ימים? האם יש מה שאני יכולה לעשות: שינוי פרוטוקול או אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה - תגובה

פרופ' שחר קול
    29/06/2011

לא מצב אופייני ספציפית ב - CAVD. כיוון שיש סיכוי מצוין להשיג זרע בתנועה, הרי יש לחפש הסיבה לעצירה בהתפתחות בביציות.
    שינוי פרוטוקול עשוי לעזור, אך די בשוליים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תגובה לשאלה על embryo arrest ?

קרן
    25/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא תתיחסו לשאלה שלי, תודה

קרן
    26/06/2011

מה אתם ממליצים לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי ?!

קרן
    27/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו