מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- embryo arrest on day 3קרן25/06/2011
שלום,
אני בת 29, לבעלי יש נשאות CF וCAVD. לכן עברנו לUVFּICSI
במחזור ראשון - הריון נגמר בעובר ללא דופק בשבוע 10 (היה בשבוע 7), 15 ביציות, 13 הפריות(זרע טרי ומיקרוסטימולציה), 2 הוחזרו - 0 הוקפאו, לא התפתחו לבלסטוציטים. פרוטוקול ארוך: דקה, גונל 250, מנוגון 2, אוביטרל, אנדומטרין - HOSS אישפוז שבוע בבית חולים.
במחזור השני - ללא הריון, פרוטוקול קצר: גונל 112.5, מנופור 2, צנרוטיד 2 , אוביטרל, קרינון. 13 ביציות, 9 הופרו (ICSI+זרע קפוא), 2 הוחזרו, 0 התפתחו לבלסטוציטים - אין הקפאה.
הרופא המטפל רוצה להמשיך לנסות פרוטוקול קצר ולא רואה בעיה.
אני חושבת שברור שעם עוברים לא מתפתחים בתרבית - הסיכוי להריון קלוש וכן קיימת איזשהו בעיה. האים יש צורך ב DHEA או הורמון נוסף? או כדי לבדוק גם הפריות עם הדונור וכך לבטל גורם הביעה: זרע או ביצית.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר embryo arrest on day 3 - תגובה
פרופ' שחר קול28/06/2011DHEA לא רלוונטי שכן התגובה השחלתית שלך טובה.
אפשר להשתמש עם דונור, אך האם תשתמשי בעוברים???
אם התשובה שלילית - חבל על הניסוי, שכן כבר הושג הריון קליני עם הזרע של בן הזוג (זרע טרי, אם אני מבין נכון).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
קרן28/06/2011האם זה נפוץ בCAVD וICSI? והאם ידוע שיש סיכוי טוב להריון תקין? ועד כמה פעמים זה היגיוני לנסות עם המצב של חוסר התפתחות לאחר 3 ימים? האם יש מה שאני יכולה לעשות: שינוי פרוטוקול או אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה - תגובה
פרופ' שחר קול29/06/2011לא מצב אופייני ספציפית ב - CAVD. כיוון שיש סיכוי מצוין להשיג זרע בתנועה, הרי יש לחפש הסיבה לעצירה בהתפתחות בביציות.
שינוי פרוטוקול עשוי לעזור, אך די בשוליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תגובה לשאלה על embryo arrest ?
קרן25/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא תתיחסו לשאלה שלי, תודה
קרן26/06/2011מה אתם ממליצים לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי ?!
קרן27/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)