סחרחורות והקאות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות והקאות..
    איליה
    29/06/2011

שלום.
    אבי בן 63 סובל מזה שנתיים מסחרחורות בדרגות משתנות. בשנתיים האחרונות היו לו 4 התקפים קשים ביותר, בהם הוא לא מסוגל לדבר או לעשות משהו, פרט ללשכב באותה הנקודה בה זה קורה עם עיניים עצומות ולאחר מספר שעות זה עובר. ההתקפים מגיעים לפתע ללא כל סימן מקדים, התקפי סחרחורת קשים ביותר המלווים בהקאות..

מזה שנתיים הוא מתרוצץ בין רופאים מכל התחומים כגון ניורולוגים, אורטופדים,רופאי עיניים וכד' אף אחד לא יכול לתת לו חוות דעת פרקטית ובינתיים המצב רק הולך ומחמיר כמו כן הוא סובל מנדודי שינה ורגישות יתר לאור חזק. אנחנו ממש אובדי עצות..

אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על טיפול או רופא שניתן להיתיעץ איתו בעיניין.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורות והקאות..

הוספת תגובה

• סחרחורות והקאות.. - תגובה

אהוד סברדליק
    29/06/2011

אני משער שאביך סובל ממחלת מנייר שאלו הסמפטומים הראשיים שבה. ניתן לעזור לבעיה זו בצורה מוצלחת ביותר ע"י טיפול ברפואה סינית , אני מזמין אותך ליצור עימי קשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

איליה
    30/06/2011

תודה על התגובה.

אבי נבדק אצל רופאה אוזניים בחשד לאותה המחלה שציינת לא נמצאו חריגות למינהם, כמו כן הוא עבר סשן של דיקור סיני, מה שגם לא עזר כלל, הוא איננו חש לחץ באוזניים כלל אלא רק סחרחורות חריפות ביותר..

שוב תודה וערב טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סחרחורות והקאות.. - תגובה

עירית פרידמן
    30/06/2011

שלום איליה
    האם אביך רוצה לעשות עוד ניסיונות בתחום הרפואה המשלימה?
    כהומאופתית אני פוגשת מטופלים רבים שהרפואה המערבית לא מצאה סיבה ותרופה למחלתם. בתחום ההומאופתיה האיבחון נעשה בדרך שונה ולכן ניתן להגיע לריפוי גם ללא אבחנה ידועה.
    אני מאד ממליצה להגיע להומאופת/ית.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סחרחורות והקאות

בלהה עזרא
    21/07/2011

בתור אחת שסבלה שנים מסחרורות והקאות , ממליצה לגשת לרופא אף אוזן וגרון כדי לשלול אפשרות של בעיה באוזן התיכונה.במידה וכל הבדיקות טובות. ממליצה על שני טיפולים מעולים,אחד טיפול באקומפטורה,הטיפול השני רפלקסולוגיה. אני רפלקסולוגית מזה 19 שנים ועובדת עם הרבה אנשים עם בעיות סחרור. כמו כן האם בדקתם את חוליות עמוד השידרה?עשיתם צילומים? מאחלת הרבה בריאות ובשורות טובות בלהה עזרא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו