מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליקובקטראברהם28/07/2011
מזה מיספר שנים שהבת שלי סובלת מרזון קיצוני גובהה 1.70 ושוקלת 44קילו והיא בת36 ולפני שנתיים לקחה תרופות שהרופה המליץ וזה החליש אותה מאוד.הטיפול לא הצליח.המראה שלה דומה לנרקומנית.בתור אבא הלב שלי ניקרע .שאלתי האם ידוע איזה טיפול שצריכה לעשות שלא יעלה יקר מאחר שאין לה כוחות לעבוד.מודה לכם מראש על העזרה והעצה לריפוי ילדתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר - תגובה
אהוד סברדליק29/07/2011שלום אברהם
סיפורך נוגע ללב מאוד,אך חסרים בו הרבה פרטים כגון איזה טיפול הרופא המליץ ואיזו תרופה ? האם בתך סובלת מהפרעות אכילה ? ועוד פרטים לרוב. אשמח באם תפרט יותר ואנסה לסייע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליקובקטר - תגובה
עירית פרידמן29/07/2011שלום אברהם
תחום המומחיות שלי הוא הומאופתיה וזה גם הטיפול שאני ממליצה לבתך.
הטיפול ההומאופתי מוצא את הקשר בין המצב הפיזי והגופני ונותן מענה עמוק לכל הבעיה.
השאלה העיקרית איננה כספית אלא אם בתך רוצה טיפול.
אם כן, ניתן למצוא תשובה גם לצד הכלכלי.
תחזור לשאול אותי אם זה יהיה רלוונטי
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליקובקטר המשך
אברהם30/07/2011עירת תודה על תשובתך ועל העידוד.שאלת את השאלה החשובה ביותר הקשורה לרצון להילחם במחלה ותשובתי היא שיש לה רצון להירפא אך הוא מלווה בחסם שמאמינה שחבל להיתאמץ כי לחיי דק בממילא שוב יחזור.אולי יש לה בורות בהבנת המחלה אבל בטוח שיש לה דעיכה נפשית אם חושבת שחבל על המאמץ ןלא יצה מזה כלום.אבל היא מושפעת מאנשים זרים שמדברים איתה בכל נושא אך דעתם של הורים היא פוסלת וזהו החסם לשכנוע לתחילת הטיפול.אשמח לקבל תשובתך תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליקובקטר המשך - תגובה
עירית פרידמן31/07/2011שלום אברהם
אני מבינה את הקשיים ואת החסמים.
זה לא פשוט בכלל.....
אם הבת מוכנה לדבר גם עם זרים גמורים אתה יכול לתת לה את מספר הטלפון שלי.
אני אופטימית ולעיתים זה מידבק למטופלים הכי פסימיים.
אני אוכל להסביר לה אם היא תרצה לשמוע שאין שום חוק שהחיידק חייב לחזור. ההיפך הוא הנכון.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליקובקטר המשך
אברהם30/07/2011נירגש אני על היתייחסותך והמהירה בעניין הבת שלי.אנני יודעאיזה תרופות קיבלה לדיקוי החיידק כי זה היה לפני 3 שנים לערך.ובנשא הפרעות אכילה אין לה.יש רצון לאכול כי מודעת לעצמה.אךהאכילה שלה לוקחת יותר מדי זמן עד שעה וחצי.ולאדם רגיל רבע שעה אותה כמות מזון.מדאיגה אותי החשיבה שלה שאומרת שלעניין הזה אין פיטרון.והיא אינה יודעת שאני כותב עלהה בפורום כי היתה מתנגדת לכל העניין הזה.מקווה אני שעניתי לך למרב השאלות בהרחבה. ואשמח לקבל תשובה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליקובקטר המשך - תגובה
אהוד סברדליק30/07/2011שלום אברהם
לפי התיאור שתיארת נראה לי שבתך סובלת מדיכאון ,אין זה שולל את מצבה הגופני שיש לטפל בו ואת הקשר שלו למצב הנפשי. אני חושב שהשקפת העולם שלה והחברים שלהם היא בוחרת להקשיב מביאים אותה לדרך ללא מוצא לתיסכול ודיכאון נוספים ולחוסר יכולת או רצון למצוא פיתרון למצבה.
הצעתי לך היא למצוא בן משפחה או חבר שיש גם לה וגם לכם אמון בו שידבר עימה לפנות לעזרה מקצועית כגון פסיכיאטר.
אני ממליץ לכם לשמוע בגלי צהל את התוכנית "שעת נפש" כל יום ה בין 21-23 אף להאזין לה דרך האינטרנט. לצערי יש להרבה אנשים סטיגמה שלילית על טיפול פסיכאטרי והם שוללים כלי שיכול לסייע להם מאוד בבעיתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)