מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ורידיםמאירה31/07/2011
שלום!
אני בת 27, אחרי שני הריונות, וסובלת מורידים. לא העניין האסתטי מפריע לי, אלא כבר מסוף ההריון הראשון לא יכולתי ללכת בלי גרביים אלסטיות, אחרת פשוט כואב וכבד ברגליים. מאז אני תמיד עם הגרביים. בתקופות של הנקה הבעיה חמורה עוד יותר (כנראה בגלל ההורמונים) ובהריון השני כבר הייתי צריכה לעבור לגרביונים. הרגליים לא ממש מתנפחות בקרסוליים וגם לא רואים מאד את הורידים. פשוט יש ימים שגם עם הגרביים הרגליים כואבות. אני מורה ועומדת הרבה על הרגליים- מה שלא מוסיף טוב לעניין. אני רוצה ללדת עוד הרבה ילדים בע"ה ודואגת שהמצב רק ילך ויחמיר. נראה שלרפואה הקונבנציונאלית אין הרבה מה להציע. האם יש לרפואה הטבעית עצות? אני ממש בורה בתחום הזה, ואין לי מושג למי לפנות... תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורידים - תגובה
אהוד סברדליק31/07/2011הפיתרון לבעייתך הוא בלקיחת צמחים שמעט מדללים את הדם ומניעים אותו בכליו עם צמחים וויטמינים שעובדים על גמישות ואלסטיות כלי הדם כגון פרונטוציאנידינים, רוטין ופיקנוגנול. כמו כן את חייבת להתחיל לעשות פעילות גופנית שתחזק את שרירי הלב הריאה ואת סירקולציית הדם. שחיה או אופניים יעשו פלאים וימנעו את החמרת הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורידים - תגובה
אבנר חי31/07/2011שלום לך...
בנוסף להצעתו המלומדת של אהוד הייתי מוסיף ספורט כמו הליכה ...
הליכה יוצרת לחץ דם ויוצר ורידים גמישים יותר ופחות בולטים....
כמו כן את יכולה לפנות לאתר בשם "ראן צמחים" החברה ממוחים למיצוי צמחים ולפתרון בעיות כבעייתך. שווה לפנות אליהם ולקבל עיצה וגם פתרון.
ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מאירה01/08/2011תודה רבה לשניכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)