קנדידה עצירות ובעיה בהורדת המשקל.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנדידה עצירות ובעיה בהורדת המשקל.
    קתי
    05/05/2007

שלום רב.
    לא מזמן גילתי שיש לי קנדידה.
    בעקבות כך שמנתי המון לפחות 10 ק"ג.
    הרופא שלי נתן לי תרופות ותפריט אוכל. בעיקרון אבור לי לאכול כל דברי מאפה, גבינות ופירות.
    אם זאת לא רזיתי כלל!!
    זה מאוד מדכא אותי. רציתי לדעת אם יש תרופה שאת ממליצה לקנדידה ותוכל לעזור לי לרדת במשקל. בנוסף אני סובלת מעצירות (3 פעמים בשבוע) אודה לכם מאוד אם תחזירו לי תשובה כי אני מאוד מתוסכלת. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קנדידה

יפה שמעוני
    05/05/2007

שלום רב,

קנדידה זו פטריה במערכת העיכול וכאשר היא מתרבה היא גורמת לסימפטומים רבים, כולל עצירות והשמנה.
    בתזונה בלבד לא ניתן להפטר מהקנדידה.

אני ממליצה לקחת כמוסות קולורקס, כמוסות טבעיות, למשך חודש ימים ולהמנע מסוכרים, מוצרי סויה, מוצרי תירס, אלכוהול, פירות וכל שאר הממתיקים והתוססים לפחות בזמן הטיפול לניקוי הקנדידה.

כמו כן מומלץ להוסיף כמוסות חיידקים טובים פרוביוטיק להחזרת ההגנה הטבעית למעיים.
    לשתות הרבה מים בזמן הטיפול, לאכול הרבה ירקות כתומים וירוקים, דגנים מלאים, שקדים ואגוזים, דגי ים, 3-4 ביצים בשבוע, תה צמחים.
    פרטים יותר מלאים תוכלי למצוא באתר : [http://evamed.net]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף לטיפול התזונתי

עירית פרידמן
    05/05/2007

וגם כדי לזרז את הריפוי אני ממליצה על טיפול הומאופתי.
    יש דברים שצריך לתקן מהשורש-אלה שאפשרו לקנדידה לשגשג.
    עם הומאופתיה אפשר להגיע לגורמי העומק הללו.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו