קשיי התעוררות בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי התעוררות בלילה
    אדם
    08/09/2011

שלום,
    מאז ומעולם הייתה לי שינה עמוקה ותמיד ראיתי את הדבר הזה כיתרון, אבל היום כשיש לי בת והייתי רוצה להיות שותף פעיל בהורות גם בלילה, אני נתקל בבעיה - כמעט אף פעם אני לא מתעורר מהבכי של הבת שלי, ואפילו כשאשתי מעירה אותי כדי שאעזור, קורה המון שאני לא מתעורר, או שאני מתעורר, עונה שאעשה את זה מיד ונרדם בחזרה. בדרך כלל אני לא זוכר את המקרים האלו ואשתי מספרת לי עליהם בבוקר, בתסכול רב כמובן.
    האם יש תוסף תזונה, טיפול או שיטה שיעזרו לי להתגבר על הבעיה הזו?
    תודה רבה,
    אדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי התעוררות בלילה

הוספת תגובה

• קשיי התעוררות בלילה - תגובה

אהוד סברדליק
    08/09/2011

החלטיות רבה של אשתך ואלימות פיזית מתונה מצידה תעזור =). מצד שני אתם יכולים להחליט שהיא תלך לשון ואתה תשאר ער כמה שעות יותר מאוחר בלילה או שתקום מוקדם יותר בבוקר ותהיה יותר עם הילדה. יש פתרונות רבים .אני חושב שהשיטה היעילה ביותר היא דיאלוג בינכם ורצון כנה למצוא פיתרון שישביע את שני הצדדים.
    אני מאחל לכם הרבה נחת מהילדה ושתעבור במהרה לשינה רצופה בלילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אהוד!

אדם
    22/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו