מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השפעת הסרפדטרודה19/09/2011
הציעו לי לקחת סרפד עבור חולשה של בלוטת האדרנל, כתוסף או כחליטה. רציתי לדעת שני דברים בקשר להשפעה של הסרפד- אם ההשפעה ממריצה את האדרנל. בנוסף, אם הצמח לא מעודד טוסטסטרון בגוף באופן משמעותי, גם אצל נשים ומה יכולות להיות ההשלכות של ההשפעה הזו ואם היא בעיקר בעלים או שרק בשורש של הצמח, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת הסרפד - תגובה
אהוד סברדליק19/09/2011שלום טרודה
צמח הסרפד הוא צמח שמחזק את מערכת החיסון, עוזר בניקוי הכבד ,משתן ומשפיע בעדינות על הכליות ובלוטת האדרנל. העלים יותר מחזקים מערכת חיסון ומשתנים ואילו השורש יותר עובד על הכליות ובלוטת האדרנל כמו כן יש לו השפעה אסטרוגנית קלה ולגברים הוא טוב לבעיות פרוסטטה. אך אם זאת במידה ותקחי אותו הוא לא יעלה לך את רמת הטוסטסטרון. ברצוני לציין שאם את עייפה וחיה בלחץ מתמיד (או טרודה כפי שאת מכנה את עצמך) השפעתו של צמח זה תהיה לטעמי חלשה. רצוי לשלב את הצמח אם צמחים אחרים שישפיעו בצורה חזקה יותר ומקיפה יותר.
כולי תקווה שבעקבות תשובתי לא תהיי יותר טרודה =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרפד וצמחים אחרים
טרודה21/09/2011עדיין טרודה..כשכתבת שהעלים יותר מחזקים את מערכת החיסון ומשתנים ואילו השורש יותר עובד על הכליות ובלוטת האדרנל- האם התכוונת שגם העלים עובדים על הכליות והאדרנל אבל פחות, ולהפך? לגבי האסטרוגן- אני לא מעוניינת בצמח שיעלה את האסטרוגן וגם לא את ה-DHT, וקראתי שהצמח יכול להעלות גם את הטוסטסטרון וגם את ה-DHT.
אם יש לך עצות בנוגע לצמח או תוסף, שמחזק בעדינות את בלוטות האדרנל אך לא ממריץ אותן יותר מדי כדי לא להתיש אותן ולצמח שעוזר לאלרגיות, אם אין את אותן ההשפעות בצמח אחד, ואינם גורמים להשפעה אסטרוגנית או להעלאת ה-DHT אשמח לשמוע,
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
טרודה21/09/2011אני יותר עייפה, אלרגית ודלקתית ובלוטות האדרנל שלי חלשות מאשר לחוצה וכו'. בינתיים אני לא מחפשת טיפול שממריץ את האדרנל או את בלוטת התריס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)