תת פעילות בבלוטת התריס- עזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת פעילות בבלוטת התריס- עזרה!
    חיילת
    09/10/2011

כבר כמה שנים שאני לוקחת "אלטרוקסין" (מאוד מקפידה שלא לפספס) בעקבות גילוי של תת פעילות בבלוטת התריס..
    כל כמה חודשים אני עושה בדיקת דם והבלוטה מאוזנת..
    מצד שני יש לי גם מיגרנות עם תופעת "אאורה".. מיגרנה שמגיעה עם תופעות לוואי לפני כאב הראש" עצמו.. יש הבהובי אור בעיניים ותופעת "נמלים" בידיים בדרך כלל..
    לא יודעת למה זה בדיוק מתקשר אבל אני גם אף פעם לא קיבלתי מחזור באופן טבעי.. לפני כמה שנים עשיתי בדיקת אולטרסאונד והכל היה תקין.. הרופאה נתנה לי לנסות כדורים שאחריהם כן קיבלתי ווסת..
    כשהתגייסתי לצבא רופא נשים נתן לי כדורים שהצבא מחלק כחלק מסל התרופות (גלולות לודן).. מה שהתברר כלא בריא בשבילי בעקבות הורמונים שגורמים למיגרנות להופיע..
    רופא נשים בצבא המליץ לי להפסיק עם גלולות לודן ובנתיים גם עשיתי הפסקה מהגלולות בשביל הגוף.. (מאז הופעת המיגרנות פחתה.. ואני גם לא במחזור..)
    מה לעשות?
    בנוסף יש לי מרשם מרופא נשים לגלולות microlut.. האם כדאי לקחת אותם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תת פעילות בבלוטת התריס- עזרה! - תגובה

עירית פרידמן
    11/10/2011

שלום חיילת
    נראה שיש אצלך כמה פעילויות בגוף שאינן מאוזנות.
    כדאי לך מאד ללכת לטיפול ברפואה המשלימה שיכול לאזן את מצבך.
    כרגע רוב ההתערבויות הרפואיות לא עשו לך טוב ולכן אני לא ממליצה להמשיך בהן (גלולות למשל).
    טיפול הומאופתי שלוקח בחשבון את מכלול הבעיות ומסתכל על הגורם שעומד מאחורי כולם, יכול לעזור לך מאד.
    חג שמח
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו