טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול
    סיוון
    27/10/2011

שלום..!רציתי להתייעץ..
    אני בת28 מאז ומתמיד הייתי בריאה אבל רגישה משום מה בהיבט הזה שאם עשיתי כמה פעמים עיסוי סבלתי כל פעם ואצל מטפל אחר מנמלים בגוף..אז הבנתי שזה לא מתאים לי..לפני כחודשיים עשיתי הסרת שיער בלייזר,וקיבלתי רעידות למחרת ברגליים בעיקר משהו פנימי כזה,זו לא פעם ראשונה שעשיתי בחיי.בכל מקרה לכירופרקט .בשיטת הטיפול העדין.בהתחלה היה בסדר ונראה שתדירות הרעידות פוחתות,כבר 15 פעמים בערך הלכתי ובפעמים האחרונות אני מרגישה צמרמורת בראש וגם זרם כזה ואחרי טיפול אחר הרגשתי שדווקא אחרי טיפול חזרו הרעידות...,אתמול כבר התחילו לי צמרמורות רציניות בכל הראש..!זה ממש מלחיץ!כמובן שהחלטתי להפסיק ..מעולם לא היו לי תחושות כאלה...
    רציתי לשאול מאחר ושמתם לב שאני מגיבה לא טוב לטיפולים גופניים גם אם מגע עדין שעובד על מע' העצבים האם יש משהו אחר שאפשר לנסות על מנת להפיג תופעות של רעידות ועכשיו לצערי גם צמרמורת?אציין שוב שאני בד"כ בריאה ,יש לי יציבה לקויה אבל אינני סובלת מכאבי גב ...וקצת חרדות בעיקר מתופעות ביראותיות לא מוכרות ...תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול

הוספת תגובה

• טיפול - תגובה

עירית פרידמן
    27/10/2011

שלום ע.
    את צודקת באבחנה שלך את מאד רגישה וכנראה שטיפולי מגע זה לא בשבילך.
    טיפול הומאופתי נעשה ללא מגע.
    האיבחון נעשה בשיחה והתרופה היא כדורים מתוקים או טיפות.
    זה נראה לי הטיפול האידאלי בשבילך.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך יודעים שהשיטה הזו תתאים?

סיוון
    27/10/2011

היי ותודה על תגובתף!
    האם הומאופיה תתצליח לרפא את התופעות שציינתי?אני פשוט לא מכירה כלל את השיטה....האם לכולם זה מתאים/האם יש תופעות לוואי כלשהן לכדורים שכאלה גם אם הם טבעיים?
    ולסיום,האם יש המלצה למטפלת בהומאופתיה באזור ראשלצ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך יודעים שהשיטה הזו תתאים? - תגובה

עירית פרידמן
    27/10/2011

אני אומרת לך מידע וניסיון.
    את תצטרכי לעשות את הדרך שלך ולהוכח.
    הומאופתיה מתאימה לכולם מינקות ועד זקנה.
    אין תופעות לואי כי אין בתרופות ההומאופתיות חומר כימי.
    את יכולה לקרוא יותר באתר שלי.
    בגלל שהפגישות הן מקסימום אחת לחודש אפשר לצאת מגבולות העיר.
    אפשר למצוא הומאופתים לפי אזור באתר של האגודה להומאופתיה קלאסית.
    אם יהיו שאלות נוספות אני כאן.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו