כאבי בצד שמאול מתחת לצלעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בצד שמאול מתחת לצלעות
    מירי
    09/12/2011

שלום רב,אשמח לעזרה

כבר תקופה ארוכה מעל שנה וחצי אני סובלת לסירוגין (כל תקופת זמן) מכאבים בצד שמאל מתחת לצלעות ,בד"כ זה מתלווה יחד עם כאב ברגל שמאל עד הברך ולפעמים כל הרגל,לעתים כאשר מיששתי באזור הצלעות יכולתי להרגיש מן גיד שנע.

אני היום נמצאת בהריון בשבוע 25 והכאב חזר וממש מציק לי עד כדי כך שקשה לי לישון בלילה,יש לציין שלא מדובר בסוג של כאב לב או בטן,עברתי אולטסאונד והכול היה תקין,הרופאה טענה שזה יכולה להיות עצב שתפוס,אני ממש נואשת כי הכאבים לא עוברים ושבים עלי כל הזמן בייחוד עכשיו שאני בהריון

אשמח מאוד לכל עצה

בברכת תודה ענקית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי בצד שמאול מתחת לצלעות - תגובה

עירית פרידמן
    11/12/2011

שלום קטי
    ממליצה לפנות לטיפול אצל ד"ר סימון וולפסון. הוא מתמחה בטיפול בכאב כתוצאה מלחץ של שרירים על עצב. הטיפול נעשה בדיקור והוא יכול לעזור במיידי.
    חפשי את שמו בגוגל ופני אליו או אל אחד מתלמידיו.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך ושבוע נפלא,ראיתי שמרפאה

מירי
    11/12/2011

נמצאת בצפון הארץ האם ידוע לך על מרפאות כאלו או אולי של תלמידיו במרכז?
    תודה רבה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך ושבוע נפלא,ראיתי שמרפאה - תגובה

עירית פרידמן
    11/12/2011

תמצאי כאן רשימה של מטפלים בשיטה שלו באזור המרכז
    www.ismm.org.il
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בצד שמאול מתחת לצלעות - תגובה

אהוד סברדליק
    11/12/2011

שלום קטי
    כאבי בצדדים , מתחת לצלעות ובצד האחורי של הרגל נובעים לפי הרפואה הסינית מחסר דם בכבד, תופעה שנפוצה בנשים בהריון. הטיפול הינו ע"י חיזוק הדם בתוספי ברזל, B12 וחומצה פולית ותזונה שעשירה בהם, כמו כן קחי כדורי מגנזיום ציטראט 200 מ"ג 1 בלילה 1 בבוקר. הם בטוחים בשימוש בהריון ויעבדו ספציפית על כיווצי השרירים והכאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה,מדובר בכאבים ברגל

מירי
    11/12/2011

מקדימה ולא מאחורה ,האם זה משנה???תודה ענקית שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו