קנדידה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנדידה?
    ירוקה
    05/01/2012

שלום רב,

אני בת 36.מגיל מאד צעיר אני סובלת מפטריה בואגינה שחוזרת ונשנית.לרפואה הקונבנציונלית אין שום פתרון עבורי.הפטריה כל הזמן חוזרת גם לאחר טיפול תרופתי.

לפני בערך 5 שנים ניגשתי למרכז שמטפל ברפואה משלימה והתוודעתי לקנדידה לראשונה.אובחנתי ע"י מכשיר שחיברו לי לקצות האצבעות(ידיים ורגליים) שהראה שיש לי קנדידה ,קיבלתי תוספים יקרים מאד ושיניתי את התזונה שלי קיצונית: לא צורכת מוצרי חלב, קמח לבן וכו'..בקיצור זה עזר.

נכון להיום, עברתי ניתוח שרוול(קיצור קיבה) והרופא נתן לי תרופה שמעכבת חומציות-לוסק- והיא עוררה אצלי (ככל הנראה) פטריה מאד חמורה בואגינה.
    ניסיתי לברר עכשיו באינטרנט וגם עשיתי כמה שיחות לאנשים/מכונים שמתמחים בקנדידה ואני ממש מבולבלת. חלק הציעו לאבחן באמצעות קריאה בעין, חלק בדיקת דם, חלק משטח וגינלי וצואה..כל הטיפולים וכל האיבחונים יקרים מאד.
    השאלה היא מה הדרך הכי טובה לאבחן קנדידה, מהו הטיפול הכי טוב ומבלי שיעשקו אותי כספית.

תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנדידה?

הוספת תגובה

• קנדידה? - תגובה

אהוד סברדליק
    05/01/2012

ישנה בדיקת צואה מיקרוסקופית שנעשית במעבדות פרטיות ומוצאת קנדידה וטפילים אחרים, לפי הרפואה הסינית יש לטפל בשורש הבעיה שהוא במקרה זה חולשה במערכת העיכול עקב הניתוח שעברת ושינוי חומציות דרכי העיכול וכתוצאה ממנו נוצרת לחות שהיא מקום התרבות לפטריות . אם מחזקים את מערכת העיכול שורש הבעיה יעלם ואז גם הפטרייה לא תשגשג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדידה?

ירוקה
    05/01/2012

תודה רבה על תשובתך.
    היות וכעת אני נוטל לוסק וצריכה להמשיך ליטול עד להודעה חדשה, האם יעיל שאחל טיפול כלשהוא?
    ואם כן , מה זה אומר? שאני אמורה להמשיך ולסבול את הפטריה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדידה?

ירוקה
    05/01/2012

בנוסף, האם אני יכולה כעת לאחר ניתוח ליטול תוספים לשיקום מערכת העיכול?
    אני לא חושבת שהרופא הנמצח שלי ידע לענות לי על זה..

תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדידה? - תגובה

עירית פרידמן
    05/01/2012

גם אני כמו אהוד חושבת שיותר חשוב לטפל בבעיה מאשר לאבחן אותה.....
    טיפול הומאופתי מתחקה אחר שורש הבעיה שמייצרת את הקנדידה.
    טיפול ל"שורש" החולה יגרום לקנדידה ולתחלואים אחרים להעלם.
    טיפול הומאופתי איננו יקר.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדידה? - תגובה

אהוד סברדליק
    05/01/2012

ע"י טיפול נכון ניתן לאושש את מערכת העיכול ולהוריד את הקנדידה הלוסק הוא רק מרכיב אבל הוא לא הבעיה. ניתן לתת תוספי מזון וצמחים אך יש לדעת אילו יתאימו ולתת במחשבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו