הפסקתי לישון בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקתי לישון בלילה
    מיטל
    25/01/2012

לא יודעת אם זה קשור ליחסים המתפרקים שלי ושל בעלי, או הלחצים בעבודה, אבל הכל התחיל להשתבש אצלי ביחד! אני חודשיים לא ישנה טובה בלילות ובשבוע וחצי האחרונים ישנה כשעתיים שלוש בלילה ומתעוררת, מזכיר לי את הימים שילדי היו קטנים ולא הייתי ישנה טוב.
    אני יודעת שאינני טיפוס סהרורי, אבל מה ניתן בכל זאת לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקתי לישון בלילה

הוספת תגובה

• הפסקתי לישון בלילה - תגובה

אהוד סברדליק
    25/01/2012

אין ספק שתקופות קשות בחיים ואירועים דרמטיים גורמים לבעיות שינה. ראשית יש לעשות פעולות שגורמות להוצאת מתחים ולחצים כגון פעילות גופנית אירובית וזמן להיות רק עם עצמך בכדי לתת לתחושות ,המחשבות והרגשות לעלות על פני השטח ולהתמודד עימם. ניתן לקחת מגנזיום 200 מ"ג 1 בלילה וויטמין בי קומפלקס 50 מ"ג 1 בבוקר שיתמכו במערכת העצבים. כמו כן שמנים אתרים כגון לבנדר וגרניום או נרולי לשים טיפה על הכרית.במקרים קשים יותר כדי לבוא לאיבחון וטיפול מעמיקים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול הומאופתי - תגובה

עירית פרידמן
    26/01/2012

במצב כמו שאת מתארת כשהחיים לא זורמים במסלול נכון, מתעוררים כל השדים.
    וביחוד הם מתעוררים בלילה.
    צריך להבין מה במצב הזה ערער אותך במיוחד ולזה לתת מענה.
    גם בתוך מצב מתפרק אפשר להתחזק ולתפקד בצורה טובה יותר.
    טיפול הומאופתי נותן מענה לרגישויות שלך וכתוצאה מכך השינה והתיפקוד משתפרים.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו