מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש גיל לטיפולי הדיקור הסיני?נאווה09/02/2012
האם מומלץ לאישה בריאה בדרכלל לעבור טיפול דיקור אני בת 62. הפנה אותי גיסי לאחר שהתלוננתי לא מעט בפניו על כאבי גב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש גיל לטיפולי הדיקור הסיני? - תגובה
אהוד סברדליק09/02/2012שלום מירי
היה לי מטופל תינוק בן חודש וחצי ומטופל בן 89. דיקור סיני ורפואה סינית יכולים לסייע רבות בכאבי גב , בבלט דיסק , פריצת דיסק ודלקת בעצב האישיאס שגורם לתחושת הקרנה לרגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגבי דיקור בגילי
רונית12/02/2012האם נדרשת הכנה מראש לטיפול? כיצד יכולה מחט לעזור לכאבי הכאב? האם כדאי לשלב בין טיפולי הדיקור גם יוגה או פילאטיס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגבי דיקור בגילי - תגובה
אהוד סברדליק12/02/2012מומלץ להביא למטפל בדיקות דם , אבחנות מערביות ובדיקות מערביות מהשנה האחרונה ובמיוחד בדיקות שקשורות לבעיה שלשמה באת. רצוי להביא יומן תזונה של 3-4 ימים מהשבוע האחרון. כמו כן להביא למטפל רשימה מסודרת של תרופות ותוספי מזון שאת לוקחת. עם מינונים וכמה כדורים ביום.
המחט או יותר נכון הסיכה נדקרת על ערוצי אנרגיה שקשורים לבעיה . דיקור יוצר איזון בין מערכות ואברי הגוף ומאפשר לגוף להחלים ולהבריא בעצמו את האזור הפגוע.
חלק מכל טיפול משלב הנחיות שקשורות לאורך חייו של המטופל. פעילות גופנית הכרחית לזרימת דם וסירקולציית אנרגיה תקינה בגוף כמו גם לשיפור המודעות של האדם לגופו ולנפשו ולכן חיונית לבריאות תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להמלצה היכן לעבור דיקור במרכז?
רונית21/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים במרכז
אהובה_י27/02/2012היי רונית, עברתי טיפול בדיקור במרכז בריאות רפאל כחלק מהטיפולים שהתאימו למצבי, אבל בגדול זה מגוון טיפולים משלימים שביחד נותנים לך את הכלים לחיים בריאים יותר, שם גם למדתי איך לנשום נכון ובכלל איכות החיים שלי השתפרה בהרבה.זה ברמת אביב אבל גם אם הייתי מחיפה היית מגיעה לטיפולים שם. בהצלחה ורק בריאות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המלצתך, ארים אליהם טלפון
נאווה29/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)