אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה
    לימור
    14/02/2012

היי,
    אני סובלת כבר יותר מ7 שנים מאלרגיה שמתבטאת בדלקת קשה בעיניים שנמשכת מתחילת האביב ועד סוף הסתיו ונרגעת רק בחורף או בטיפול בסטרואידים.
    האבחנה היא אלרגיה לקרדית האבק אך גם חיסונים וכדורים לא עוזרים.
    רציתי לדעת האם טיפול ברפואה משלימה יכול לעזור במצב כזה? ואיזה סוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה

הוספת תגובה

• אלרגיה - תגובה

עירית פרידמן
    14/02/2012

שלום לימור
    טיפולים ברפואה המשלימה יכולים לעזור לך מאד.
    אני מציעה לך לקרוא קצת על התחומים השונים כדי לראות למה את מתחברת במיוחד.
    כהומאופתית אני יכולה להמליץ מאד על תחום ההומאופתיה. הטיפול הוא קל, נוח ועדין ויכול לעזור בבעיות שהרפואה המערבית לא מועילה בהם.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה

לילילאה
    04/03/2012

אני סובלת מאלרגיה יותר מ-30 שנה. משך 10 לא יכולתי להריח ולטעום את האוכל חוץ ממתוק, חמוץ, מלוח ומר. עשיתי מאות חיסונים עד שסוף סוף חזרו לי אבל הרופא אמר לי שאצטרך לקחת Nasonex כל החיים. הפסקתי את התרופה לשנתיים והבעיה חזרה. הרופא מנסה כעת כל מיני תרופות אבל החושים חוזרים חלקית. עשיתי צילום של הסינוסים, אבל עדיין לא ראיתי את הארלגולוג. האם אומיופתיה יכולה לעזור לי? אשמח לקבל המלצה. אני גרה בהרצליה. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה - תגובה

אהוד סברדליק
    04/03/2012

אלרגיה היא מערכת חיסון לא מווסתת אשר תוקפת חומרים שהגוף מזהה כמסוכנים לגוף למרות שאינם כאלו וגורמת לתופעות לוואי רבות כגון נזלת ,גירוי בעור ובעיניים ועוד. ישנם סיביות גופניות ורגשיות להופעת בעיה זו. הרפואה המשלימה שכוללת בתוכה שיטות רבות תווסת את מערכת החיסון וע"י כך יטפלו בשורש הבעיה וגם בסימפטומים שמטרידים אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה

שרית
    18/03/2012

רציתי גם לשאול , שמעתי על סלדרין של סולגאר וממה שאני הצלחתי להבין הוא אמור להיות בעל השפעה טובה להרגיע את האלרגיות, האם זה מתאים לאלרגיה לאבק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניסית טיפולים טבעיים?

גילת
    05/03/2012

אני סובלת גם מאלרגיה לאבק שגורמת לי לדמוע וגם להשתעל, זה נורא מטריד ואני מחפשת גם טיפול אלטרנטיבי.. רפואה שלמה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו