נכד חולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכד חולה
    שלומית
    19/02/2012

שלום, הנכד שלי כל הזמן חולה ונראה לי לא הגיוני לתת לו כל הזמן משככי כאבים ותרופות למיניהן שמי יודע לאיזה נזק יגרמו בעתיד. אתמול הייתי בבית טבע והרוקח המליץ לי על מוצר מצמחים סיניים של חברה בשם זן צמחים שנקרא פנדה לילדים. זאת בעצם סידרה של מוצרים שמתאימים לכל מיני מחלות כמו שפעת, שיעול, כאב גרון וכד'. אני רוצה לקנות בשביל הנכד (להביא לבת שלי שתיתן לו..) את הפורמולה פנדה לשפעת כי לרוב הסימפטומים שלו מתאימים לשפעת שזה חום ושיעול והגוף חלש וכד'. האם מומלץ? ואיך נותנים לילד את המוצר? כי הבנתי שמבחינת טעם זה מאוד מר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נכד חולה

הוספת תגובה

• נכד חולה - תגובה

אהוד סברדליק
    20/02/2012

הפורמולה שמתאימה מסדרה זו לחיזוק מערכת חיסון היא JADE SCREEN והפורמולה כאשר המחלה ממש בתחילתה היא GAN MAO LING. הסדרה פנדה מיועדת לילדים ולכן היא ממותקת. בתוך הקופסה יש הוראות לקיחה לפי משקל הילד וגילו. אם רוצים לטפל בבעיה לעומק מומלץ להגיע לאבחון אצל מטפל שיכול להתאים את הפורמולה במדויק לנכדך ובכך לחסוך בקניית יותר מדי פורמולות ותוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו