מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יתר פעילות בלוטת התריסדפנה11/02/2008
שלום לכם,
האם לדעתכם יש מקום לפנות לרפואה המשלימה ובאיזה תחום הייתם ממליצים, לאיזון יתר פעילות הבלוטה לצד טיפול אלטרנטיבי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאירואיד
עדי מנחמי14/02/2008יש טיפולים חדשניים בדיקור לאיזון הבלוטה.הטיפול עשוי לשפר את תפקודי הבלוטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדפנה
יפה שמעוני14/02/2008דפנה שלום רב,
האם בדקו מה הסיבה לפעילות יתר של הבלוטה? כדאי לברר את הסיבה.
אני ממליצה לאזן את התזונה, אולי יכול לעזור. ראשית להמנע ממזון ממוצרי ים שמכילים יוד.
להרבות במזון גויטרוני: כרוב, כרובית, ברוקולי, קולרבי. (סופחי יוד).
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דפנה
דפנה19/02/2008תודה על תשובתך.
האם יכול להיות שנאמר לי בדיוק להיפך... להימנע דווקא ממאכלים אלו...?
הייתי אצל נטרופאת וכתוב לי אפילו שחור על גבי לבן להמנע ממאכלים אלו...
שאלה שניה ,לא הבנתי , איך אפשר לברר ממה נובעת פעילת יתר.???
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה השאלה היתה מופנת ליפה...
דפנה19/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדפנה
ד"ר יפה שמעונ19/02/2008דפנה שלום רב,
רצוי לגשת לרופא המטפל שיפנה אותך לאינדוקרינולוג לבדיקות מקיפות. בדיקות דם וצילום הבלוטה.
לגבי התזונה: פעילות יתר יש להמנע ממוצרים מהים.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)