מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קר ליצ'ק03/04/2012
שלום
יחסית לגברים אחרים בני גילי ,קר לי. בד"כ קר לי כמו לנשים.
מה שמעניין/מוזר הוא שבשעות היום קר לי,למרות שכבות ביגוד שאני מעמיס על עצמי לעומת אישתי, ואילו בלילה המצב מתהפך, אני ישן עם קצר גם בחורף ואילו אשתי ישנה עם ארוך ולעיתים אף מתלוננת שיש להוסיף שמיכה או לעבור לשמיכה עבה יותר.
גיל 46.. בדיקות דם תקינות למעט ליקוציטים שתמיד נמצאים בטווח הנמוך.
גובה 1.82 משקל 78 ק"ג.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קר לי - תגובה
אהוד סברדליק03/04/2012שלום צ'ק
בעיות וויסות טמפרטורה של הגוף ידועות ברפואה הסינית כבר שנים . אך זהו מקרה שמצריך הגעה לקליניקה , תשאול ואבחון פרטני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקר לי - תגובה
עירית פרידמן04/04/2012מה אתה בעצם שואל...?
אתה מתאר מצב.
האם אתה רוצה פיתרון לבעיה או שאתה תוהה מה הסיבות למצב....
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקור / חום
עמיר שפר08/04/2012האם זוהי תופעה חדשה או שאתה סובל ממנה כבר זמן רב? בגדול, תמיד יש להסתכל על מטופל כעל שלם ולא להסיק מסקנות מסימפטום אחד. אבל כפי שצוין קודם, לרפואה הסינית יש תשובות לבעיות כאלה, בדרך כלל התופעה קוראת בגלל חוסר איזון בין ה-יין, ל-יאנג. ניתן לטפל באמצעות דיקור / צמחי מרפא סיניים בהצלחה רבה. עמיר שפר, מטפל ברפואה סינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)