קר לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קר לי
    צ'ק
    03/04/2012

שלום
    יחסית לגברים אחרים בני גילי ,קר לי. בד"כ קר לי כמו לנשים.
    מה שמעניין/מוזר הוא שבשעות היום קר לי,למרות שכבות ביגוד שאני מעמיס על עצמי לעומת אישתי, ואילו בלילה המצב מתהפך, אני ישן עם קצר גם בחורף ואילו אשתי ישנה עם ארוך ולעיתים אף מתלוננת שיש להוסיף שמיכה או לעבור לשמיכה עבה יותר.
    גיל 46.. בדיקות דם תקינות למעט ליקוציטים שתמיד נמצאים בטווח הנמוך.
    גובה 1.82 משקל 78 ק"ג.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קר לי

הוספת תגובה

• קר לי - תגובה

אהוד סברדליק
    03/04/2012

שלום צ'ק
    בעיות וויסות טמפרטורה של הגוף ידועות ברפואה הסינית כבר שנים . אך זהו מקרה שמצריך הגעה לקליניקה , תשאול ואבחון פרטני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קר לי - תגובה

עירית פרידמן
    04/04/2012

מה אתה בעצם שואל...?
    אתה מתאר מצב.
    האם אתה רוצה פיתרון לבעיה או שאתה תוהה מה הסיבות למצב....
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קור / חום

עמיר שפר
    08/04/2012

האם זוהי תופעה חדשה או שאתה סובל ממנה כבר זמן רב? בגדול, תמיד יש להסתכל על מטופל כעל שלם ולא להסיק מסקנות מסימפטום אחד. אבל כפי שצוין קודם, לרפואה הסינית יש תשובות לבעיות כאלה, בדרך כלל התופעה קוראת בגלל חוסר איזון בין ה-יין, ל-יאנג. ניתן לטפל באמצעות דיקור / צמחי מרפא סיניים בהצלחה רבה. עמיר שפר, מטפל ברפואה סינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו