חרדת בריאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת בריאות
    מריאן
    09/04/2012

שלום, אני בת 17 ויש לי פחד ממחלות (היפוכונדריה ?? ) יש לי לפעמים התקפי חרדה שלמדתי להשתלט עליהם אך הפחד והדאגה כל פעם שאני שומעת על מחלות עדיין מלווה אותי..
    אני גרה בעוטף עזה ומשום מה לשמוע על התקף לב/עילפון הרבה יותר מפחיד אותי מאזעקת צבע אדום .

אני יכולה ללכת לפסיכולוג אך האם זה הטיפול האפקטיבי ביותר? או שעדיף להעזר בטיפול אלטרנטיבי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת בריאות

הוספת תגובה

• חרדת בריאות - תגובה

אהוד סברדליק
    10/04/2012

שלום מריאן
    בעייתך נשמעת לי אקוטית וככזו שמפריעה מאוד לאיכות חייך ותפקודך, במיוחד לאור העובדה שאת נמצאת באזור שהפחד לפגיעה בגוף הנו לעתים יומיומי. במקרה כזה הטיפול שהיתי ממליץ אליו הוא ללכת לפסיכיאטר שמלבד שיחה ייתן לך כדורים נוגדי חרדה שיעזרו לך לחזור לתפקוד טוב. לאחר מכן בהחלט מומלץ לפנות לטיפול אלטרנטיבי שייתן לך כלים איך להרגיע ולווסת את הפחדים שאת חשה ויתכן שלאחר זמן מה תוכלי גם להוריד בהדרגה את כדורי ההרגעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה הגזמה !

מריאן
    10/04/2012

דיברתי עם מלא רופאים ואמרו שזה מאוד שכיח ושאחרי כמה מפגשים עם פסיכולוג זה ייעלם, ושאני אפילו יכולה להעלים את זה לבד !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדת בריאות - תגובה

עירית פרידמן
    11/04/2012

שלום מריאן
    בעייתך מוכרת לי. הרבה פעמים הבעיות ה"דימיוניות" הרבה יותר קשות לעיכול מהבעיות המציאותיות.
    טיפול הומאופתי יכול לעזור לך גם ללא שיחות עם פסיכולוג.
    כמובן ששילוב בין השניים יכול להיות מצוין.
    חג שמח
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו