מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרוביוטיקהיעלי03/06/2012
שלום
אני בת 30 בריאה בדרך כלל.
לאחרונה חליתי מספר פעמים במחלות דמוי שפעת ופעם אחרונה תפסתי וירוס שגרם לדלק גרון חמורה ודלקת כליות. טופלתי ע"י אנטיביוטיקה צפלוספורין במשך 8 ימים.
הוצע לי ע"י רוקח בבית מרקחת לקחת פרוביוטיקה למשך חצי שנה..
האם הכרחי לתקופה ארוכה כל כך?
האם הכרחי בכלל?
כמו כן המליץ רוקח על לקיחת ויטמין C וZINK
הכרחי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוביוטיקה - תגובה
אהוד סברדליק03/06/2012שלום יעלי
המחלות הרבות שלקית בהם מצביעות על חולשה של מערכת החיסון ולכן הפרוביוטיקה , אבץ וויטמין C יכולים לחזק את מערכת החיסון ולמנוע שתחלי כל פעם מחדש ושתתאוששי טוב יותר לאחר מחלה. בנוסף לכך כאשר לוקחים אנטיביוטיקה היא פוגעת לא רק בחיידקים רעים ומזיקים אלא גם בחיידקים הטובים שבגופינו, כאשר חיידקי הפרוביוטיקה שנמצאים אצלנו במעיים וקשורים לעיכול האוכל שאנו אוכלים הם מהראשונים שנפגעים. לכן לקיחת פרוביוטיקה חיונית בזמן לקיחת אנטיביוטיקה ולאחריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוביוטיקה המשך
יעלי03/06/2012תודה רבה
שאלה נוספת - תוכל בבקשה להתייחס לתקופה בה רצוי לקחת את פרוביוטיקה.
כמה זמן מומלץ? חודש מספיק או עדיף להאריך ?
כמו כן האם ניתן לקחת את 3 דברים ( אבץ, ויטמין C ופרוביוטיקה ) יחד, כלומר באותה תקופה?
כמו כן אני שוקלת להתחיל לקחת אומגה 3 ( אני לא אוכלת דגים כלל )
כדי לקחת הכול ביחד ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוביוטיקה המשך - תגובה
אהוד סברדליק04/06/20121. מומלץ לקחת פרוביוטיקה שבוע לפחות לאחר סיום האנטיביוטיקה, אלא אם יש הפרשות וגינליות או נטייה לדלקות בשלפוחית השתן אז כדי לקחת למספר חודשים למניעה.
2. ניתן לקחת את כל התוספים ביחד. בעיקרון ויטמין C במינון גדול מעט מעורר אז פחות רצוי לקחת בערב.
3. ניתן להוסיף אומגה 3 ולקחת הכל ביחד, למרות שלפי דעתי מספיק מה שאת לוקחת ואם את רוצה להוסיף משהו לחיזוק הייתי ממליץ לך לקחת צמח בשם אסטרגלוס או אם את סובלת ממתח ולחץ נפשי לקחת ג'ינסנג סיבירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)