מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תה אינדיאני לטיהור הגוףמירב12/06/2012
אני מבקשת עזרה בחיפוש שמו של טיפול טבעי. מדובר בעצם בסוג של תה, או שילוב של שבבי עץ מורתחים, אני חושבת שמדובר בתה אינדיאני. ממה שאני יודעת אפשר להשיג את התרופה רק בארצות הברית. אני זוכרת גם שמכינים את התה ואחרי זה נשארים הרבה משקעים שנראים ממש כמו שבבי עץ. התה שנשאר הוא בצבע חום, או חום בהיר. חסר טעם יחסית. התה הזה משמש לטיהור הגוף, ולפי מה שזכור לי נמצא מאוד יעיל בטיפול גם במחלות מאוד קשות, כמו גידולים לא עלינו. שהוא גם עוזר בניקוי של הכליות, הכבד וכד'. השתמשתי במוצר בנעורי, לפני כעשר שנים, ומזיכרוני, באמת הרגשתי את הגוף שלי מתחיל להתנקות. גילוי שמו של אותו ריפוי טבעי מאוד חשוב לי ואני מקווה שתוכלו לעזור לי,
בתודה מראש,
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מכירה - תגובה
עירית פרידמן19/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשואלת לשמו של התה האינדיאני
יעל20/12/2012שמו של התה האינדיאני הוא: תה אסיאק, שמורכב מ-4 צמחים - חפשי באינטרנט תה אסיאק אותה אינדיאני ותמצאי מידע בנושא זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתה אינדיאני לטיהור הגוף - תגובה
אהוד סברדליק21/12/2012במידה ותמצאי את התה מצויין. במידה ולא תמצאי את יכולה להשתמש בצמחים ארץ ישראליים שמצויינים לניקוי דם וכבד כגון גדילן ודנדליון לכבד וסרפד לכליות .יש בנויות מיצוי מוכן של אלטמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)