תה אינדיאני לטיהור הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תה אינדיאני לטיהור הגוף
    מירב
    12/06/2012

אני מבקשת עזרה בחיפוש שמו של טיפול טבעי. מדובר בעצם בסוג של תה, או שילוב של שבבי עץ מורתחים, אני חושבת שמדובר בתה אינדיאני. ממה שאני יודעת אפשר להשיג את התרופה רק בארצות הברית. אני זוכרת גם שמכינים את התה ואחרי זה נשארים הרבה משקעים שנראים ממש כמו שבבי עץ. התה שנשאר הוא בצבע חום, או חום בהיר. חסר טעם יחסית. התה הזה משמש לטיהור הגוף, ולפי מה שזכור לי נמצא מאוד יעיל בטיפול גם במחלות מאוד קשות, כמו גידולים לא עלינו. שהוא גם עוזר בניקוי של הכליות, הכבד וכד'. השתמשתי במוצר בנעורי, לפני כעשר שנים, ומזיכרוני, באמת הרגשתי את הגוף שלי מתחיל להתנקות. גילוי שמו של אותו ריפוי טבעי מאוד חשוב לי ואני מקווה שתוכלו לעזור לי,
    בתודה מראש,
    מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תה אינדיאני לטיהור הגוף

הוספת תגובה

• לא מכירה - תגובה

עירית פרידמן
    19/06/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשואלת לשמו של התה האינדיאני

יעל
    20/12/2012

שמו של התה האינדיאני הוא: תה אסיאק, שמורכב מ-4 צמחים - חפשי באינטרנט תה אסיאק אותה אינדיאני ותמצאי מידע בנושא זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תה אינדיאני לטיהור הגוף - תגובה

אהוד סברדליק
    21/12/2012

במידה ותמצאי את התה מצויין. במידה ולא תמצאי את יכולה להשתמש בצמחים ארץ ישראליים שמצויינים לניקוי דם וכבד כגון גדילן ודנדליון לכבד וסרפד לכליות .יש בנויות מיצוי מוכן של אלטמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו