המשך לתה ירוק.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לתה ירוק.
    לריקי
    23/06/2012

ראשית תודה על מתן תשובה מהירה. שמו של הדובר הוא ד"ר שחר לב ארי. הכאבים אצלי הם כאבים כתוצאה מפיברומיאלגיה. לפעמים אני נתקפת בכאבים חזקים. אך מה שמפריע ומטריד אותי במיוחד זה החלקים השורפים בכמה חלקים בגוף. אשמח לדעת יש דרך או דבר שיכול להקל. שוב תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך לתה ירוק.

הוספת תגובה

• המשך לתה ירוק. - תגובה

אהוד סברדליק
    23/06/2012

פיברומיאלגיה היא מחלה שמנסיוני אין לה פיתרון בתוסף תזונתי אחד מכוון שהיא מורכבת והטיפול בה מצריך התייחסות לכמה רמות. רמה נפשית, רמה פיזית של כאב ורמה של חולשה של מערכות העיכול והעצבים עם איזון רמות סוכר. בכדי להבין ספציפית את בעייתך את מוזמנת לפנות אלי טלפונית ואשמח לסייע לך. מנסיוני לפעמים חומצה מאלית יכולה לעזור לכאב אך את יכולה לנסות גם תה ירוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

לריקי
    23/06/2012

מה שנראה לי זה לחזור לדיקור. יש לי מדקרת נהדרת ענת שטיין אולי אתה מכיר אותה. על כל פנים המון תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה... - תגובה

אהוד סברדליק
    23/06/2012

בהצלחה ורק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו