נטולת אנרגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטולת אנרגיות
    ריקי
    08/07/2012

אני בת 35 וחצי ומיזה כמה שנים תמיד בתקופת הקיץ אני נטולת אנרגיות בבוקר, ברמות שכל הגוף חלש ואני ממש מסוחררת, הייתי,ואני עדיין בטיפוליי הילינג,מוח 1 , ורפלקסולוגיה, נטןרופתיה וליפעמים גם הומופתיה, בנוסף תמיד בתקופות אלה מיתעורר אצלי החיידק בקיבה (הליקובקטר) שגורם לי לאי נוחות בקיבה. באפריל האחרון גילו אצלי סרטן בשד,שהיה שפיר-לא קטלני. אני כרגע בתקופה שבין הניתוח לבין ההקרנות. ואני עדיין נטולת אנרגיות.התחלתי ליפני שבוע סידרת טיפולים בדיקור סיני,להפסקת עישון ובנוסף לחזק את כל הגוף. שאלתי היא איזה מבין הטיפולים שלקחתי עד כה אכן יעזרו לי לעבור תקופה זו ( כי זה מרגיש שהיתפזרתי יותר מידיי גם מיבחינה כספית),ואם יש טיפולים שאסור לי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטולת אנרגיות

הוספת תגובה

• נטולת אנרגיות - תגובה

אהוד סברדליק
    08/07/2012

שלום ריקי
    אכן גם לטעמי את ביותר מדי טיפולים. אני צמיע שתבחרי טיפול אחד או שניים שאת מתחברת למטפל ולשיטה ותלכי איתם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטולת אנרגיות - תגובה

עירית פרידמן
    08/07/2012

שלום ריקי
    תמשיכי עם כל שיטה טיפולית שעושה לך טוב!
    וגם כדאי לחשוב על שיטות טיפוליות ש"הולכות יחד". למשל נטורופתיה שאפשר לקבל דרכה המלצות תזונה ותוספי מזון פעם בחודש או חודשיים+טיפול מגע מאזן (למשל רפלקסולוגיה או שיאצו)
    או-
    הומאופתיה שמאפשרת לך הבנה רחבה על עצמך ויש צורך במעט פגישות+מגע שדורש פגישה כל שבוע.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו