בצקת ברגל - האם דיקור יכול לעזור?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בצקת ברגל - האם דיקור יכול לעזור?
    ניקה
    11/09/2012

שלום
    בת 60 סכרת סוג 2
    מזה כמה חודשים יש בצקת ברגל אחת וכל הבדיקות יצאו שליליות: אין פקקת ורידים או בעיה ורידית, יש דופק טוב ב 2 הרגליים, אין בעית כליות, אין בעיה אורטופדית. הבצקת מתחת לברך אבל חזקה מאד בסוף היום באזור הקרסוליים וקשת כף הרגל.
    הבצקת התחילה מכדורים ללחץ דם שקבלתי ואז היתה בצקת ב 2 הרגליים. החליפו לי תרופה וברגל אחת ירדה הבצקת לחלוטין וברגל אחת נשארה הבצקת ומפריעה מאד - הרגשה שהעור עומד להיקרע בקרסוליים.
    האם דיקור או משהו אחר ברפואה משלימה שיכול להיפטר מהצרה הזו ???
    ובנוסף, האם יש מטפלים שאתם מכירים בהוד השרון??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בצקת ברגל - האם דיקור יכול לעזור? - תגובה

אהוד סברדליק
    12/09/2012

ניתן לסייע רבות למצבך שקשור גם ליתר לחץ הדם ולכדורים אך יותר מכך קשור למצבך הכללי שלפי הרפואה הסינית מצביע על בעיות מסוימות בכבד וכנראה בכליות ( אני מדגיש שזוהי אבחנה סינית) . יש לי קליניקה בהוד השרון את מוזמנת לפנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכשיר (שמן) ארומתרפי לטיפול בבצקת

ניר
    07/10/2012

אני ממליץ לך להשתמש בשמן swelling של ארומה מדיק לטיפול בנפיחויות ובצקות. יש לעסות את הרגל הנפוחה כשהיא מורמת, מכיוון כף הרגל אל הברך. הנה קישור:

לבריאות !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו