דיכאון וחרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון וחרדה
    דליה
    12/09/2012

שלום,
    אני סובלת כבר מעל שנה ממצב של חרדה ודיכאון שהתפתחו כתוצאה ממתח שחוויתי במהלך ההיריון. רופא המשפחה נתן לי כמובן טיפול תרופתי אולם נמנעתי מהטיפול עקב תופעות הלוואי המפחידות שמצויינות על ההתויה הרפואית. הרוקח בבית המרקחת המליץ לי על תוסף של אומגה 3 סמייל וטען שאין כל תופעות לוואי ושלא כמו התרופות הרגילות, לא צריך לקחת כל החיים. אשמח לשמוע חוות דעתכם וכל מידע נוסף שתוכלו לתת לי גם על האומגה 3 וגם על כל אפשרות טבעית אחרת.
    בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון וחרדה

הוספת תגובה

• דיכאון וחרדה - תגובה

אהוד סברדליק
    12/09/2012

בנוסף לתוסף שיתכן ותהיה לו השפעה קלה כדי להוסיף פעילות גופנית לפחות 3-4 פעמים בשבוע וצמחים שתומכים במערכת העצבים כמו רודיולה או ולריאן מקסיקני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון וחרדה - תגובה

עירית פרידמן
    12/09/2012

כהומאופתית יוצא לי לטפל הרבה בבעיות נפש חלקן על רקע הורמונאלי.
    הומאופתיה הוא הטיפול הטבעי ביותר שיש כי הוא מאד את כוחות הגוף הטבעיים לפעול, לתקן ולאזן.
    הטיפול ההומאופתי מחפש את התיקון מהשורש מה שתוספי מזון טובים ככל שיהיו לא יכולים לעשות.
    שנה טובה
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו