מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמחי מרפאאלף22/09/2012
לפני פחות מחצי שנה היה לי הליקובקטור פלורי - טופלתי באנטיביוטיקה ובמקביל לקחתי פרוביוטיקה (קיו ביוטיק) וכמוסות של חמוציות . הבדיקה החוזרת הראתה שהחיידק חוסל - המשכתי עם הפרוביוטיקה והחמוציות גם לאחר מכן עד היום כשיגרה. לאחרונה שוב אני מרגישה אי נוחות ברום הבטן ואני חוששת ששוב יש לי את החיידק או דלקת בקיבה. קראתי המון שצמחי מרפא יכולים לעזור - מה אתם ממליצים לקחת ואיפה ניתן לקנות
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא - תגובה
אהוד סברדליק22/09/2012שלום אלף
חיידק ההליקובקטור פיילורוס נמצא אצל אנשים רבים שאין להם צרבות וכפי שקורה לרבים שמטופלים באנטיביוטיקה לחיסולו לאחר זמן בעיית חוסר הנוחות באפיגסטריום חוזרת לפעמים גם ללא הימצאות החיידק . לכן יש להבין שבעייתך נובעת מסיבה אחרת שאינה קשורה לחיידק . בכדי להבין את בעייתך לעומק יש להגיע למטפל מוסמך שיבין מדוע את סובלת ממה שאת סובלת ויטפל בכך. במידה ויש לך דלקת בקיבה (גסטריטיס) ניתן לקנות מכונת מיצים ולשתות 150-200 מ"ל של מיץ כרוב במשך 10- 14 יום ולהחלים מהדלקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)