צמחי מרפא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמחי מרפא
    אלף
    22/09/2012

לפני פחות מחצי שנה היה לי הליקובקטור פלורי - טופלתי באנטיביוטיקה ובמקביל לקחתי פרוביוטיקה (קיו ביוטיק) וכמוסות של חמוציות . הבדיקה החוזרת הראתה שהחיידק חוסל - המשכתי עם הפרוביוטיקה והחמוציות גם לאחר מכן עד היום כשיגרה. לאחרונה שוב אני מרגישה אי נוחות ברום הבטן ואני חוששת ששוב יש לי את החיידק או דלקת בקיבה. קראתי המון שצמחי מרפא יכולים לעזור - מה אתם ממליצים לקחת ואיפה ניתן לקנות
    תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמחי מרפא

הוספת תגובה

• צמחי מרפא - תגובה

אהוד סברדליק
    22/09/2012

שלום אלף
    חיידק ההליקובקטור פיילורוס נמצא אצל אנשים רבים שאין להם צרבות וכפי שקורה לרבים שמטופלים באנטיביוטיקה לחיסולו לאחר זמן בעיית חוסר הנוחות באפיגסטריום חוזרת לפעמים גם ללא הימצאות החיידק . לכן יש להבין שבעייתך נובעת מסיבה אחרת שאינה קשורה לחיידק . בכדי להבין את בעייתך לעומק יש להגיע למטפל מוסמך שיבין מדוע את סובלת ממה שאת סובלת ויטפל בכך. במידה ויש לך דלקת בקיבה (גסטריטיס) ניתן לקנות מכונת מיצים ולשתות 150-200 מ"ל של מיץ כרוב במשך 10- 14 יום ולהחלים מהדלקת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו