רדימות וחולשה בידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רדימות וחולשה בידיים
    אבי ג
    24/10/2012

אני סובל מספר חודשים ברדימות וחולשה בידיים בצעתי MRI עמ"ש צווארי ולהלן הממצאים: C3-C4 בלט דיסק אינטרא פורמינלי ימני עם היצרות קלה שפורמינה הנורילית מימין C4-C5 דיסק פרוץ גדול עם לחץ קשה על השק הדורלי ועל חוט השדרה עם אות חריג בחוט מתאים לבצקת של החוט. C5-C6 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדורלי ולחץ קל על החוט מודגם מוקד של אות חריג בחוט מיד מתחת לגובה המרווח הדיסקלי מתאים למוקד מיאלומלציה כרונית. שינויים ניוונים במרווחים הדיסקלים . מעבר קרניו צרוויקלי בגדר הנורמה ללא צניחה של הטונזילות מתחת לפורמן מגנום. האם אני צריך לנתח או שיש דרך טיפול חליפית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רדימות וחולשה בידיים

הוספת תגובה

• רדימות וחולשה בידיים - תגובה

אהוד סברדליק
    24/10/2012

בעיות ידיים רבות נובעות מבעיה בחוליות העורף שהעיצבוב שלהן מגיע מאזור זה. ניתן ע"י טיפול בדיקור עם פעילות גופנית נכונה לאזור לגוף לשקם את האזור . לפעמים כשפריצת הדיסק חזקה יש צורך בניתוח אך אז כדי להגיע לטיפול בדיקור בכדי לשקם את האזור ולמנוע שהבעיה תעבור לחוליות קרובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רדימות וחולשה בידיים - תגובה

עירית פרידמן
    24/10/2012

אני מדברת מתוך הכרות עם אנשים שעברו ניתוח והבעיה לא נפתרה.....
    המלצתי היא למצוא דרכים אחרות לטיפול-דיקור סיני, שחייה, שיטת אלכסנדר, דיקור לשריר, טיפולי מגע, שיאצו ועוד.
    התמדה בשילוב של גישות יכולה להביא לשיפור משביע רצון של המצב.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו