קנדידה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנדידה?
    סיגל
    11/11/2012

שלום, שמי סיגל ולאחר קראיה מרוה + בדיקה (משטח) גיליתי שאני סובלת מקנדיה אלביקנס. התופעות מהן אני סובלת כבר למעלה מ- 10 שנים הן: בטן נפוחה וגזים בלתי פוסקים המתמשכים גם בלילה, עייפות וקושי בשינה, הפרשות לבנות לעיתים עם ריח לא נעים וגרד ואדמומיות בנרתיק לעיתים פחות לעיתים מתחזק... נשירת שיער תשוקה עצומה לסוכר ופחמימות ולצערי עוד כל מיני תופעות שלא ציינתי. במשך שנים טופלתי בכל מני משחות,ו נרות או כדורים דרך הפה שום דבר לא באמת עזר! דיי התיאשתי ופשוט התרגלתי למצב הלא נורמלי שאיתו אני חיה יום יום שנים ארוכות, לאחר שקראתי כמה נזק הקנדידה יכולה לגרום לי כאישה ובכלל, החלטתי לטפל בזה אחת ולתמיד. אשמח לכל עזרה או ייעוץ הכי מקצועי ואמיתי שיש! הבנתי גם שתזונה היא חלק חשוב מאוד מתהליך הטיפול, למי לפנות ואיך להמשיך לבדוק ולטפל בקנדידה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנדידה?

הוספת תגובה

• קנדידה? - תגובה

אהוד סברדליק
    11/11/2012

ניתן לבדוק קנדידה בבדיקת צואה מיוחדת . קנדידה סנטר ישראל עושים בדיקות כאלו בתל אביב ויש גם מרכז בדיקה בחיפה. לרפואה הסינית יש מענה מצויין לבעיה זו את מוזמנת לפנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדידה? - תגובה

עירית פרידמן
    11/11/2012

שלום סיגל
    יש כמה דרכים לטפל בקנדידה.
    הטיפול התזונתי יעיל אך הוא קשה לביצוע.
    טיפול הומאופתי יכול להיות גם יעיל וגם עדין ונוח ולכן זאת ההמלצה שלי.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו