מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר יציבותאיריס16/01/2013
שלום.
אני בת 28 סובלת מזה כ 8 חודשים מתחושה של חוסר יציבות וחולשה,הרגשה כאילו אני שטה, גם כשאני במצב סטטי אני עדיין מרגישה שהראש שלי זז...
כרגע אני עוברת טיפולי פיזיוטרפיה לצאוור, היתה תקופה שזה ממש עזר לי, אבל עכשיו משום מה אני מרגישה הרעה במצבי.
איזה טיפול ברפואה המשלימה יכול לעזור לי , אם בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר יציבות - תגובה
עירית פרידמן16/01/2013להערכתי, טיפול הומאופתי יכול לעזור לך מאד.
טיפול הומאופתי מתחקה אחר שורש הבעיה ולא מסתפק בהבנה הפיזית שלה.
והוא גם מתאים במקביל לכל טיפול פיזיותראפי או אחר.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר יציבות - תגובה
אהוד סברדליק16/01/2013האם ישנו גורם שהתחיל תופעה זו ? האם עשית בדיקת דם ומהי רמת ויטמין B12 שלך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
איריס16/01/2013B12 - 256
לא יודעת אם זה קשור אבל היה לי התקף מיגרנה ראשון מסוגו עם אאורה, ואחרי כמה ימים התחילה ההרגשה של חוסר יציבות. עברתי בירור נוירולוגי מקיף - CT, MRI והכל תקין, הרופאים טוענים שאין קשר בין המיגרנה ההיא, מה גם שלא חוויתי יותר מיגרנות מאז.
עברתי בדיקת סחרחורת ENG והתוצאות מראות סחרחורת בעת שינוי תנוחה ועקב זה הופנתי לפיזיוטרפיה...
אבל מה שאני מרגישה זה לא בדיוק סחרחורת וזה גם לא קורה רק בזמן שינוי תנוחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות - תגובה
עירית פרידמן16/01/2013איריס,
הרופאים לעיתים מאבחנים את מה שהם "יודעים" וזה לא תמיד נכון.
יש לרפואה, יכולות מוגבלות לאבחן תופעות רחבות.
לי כהומאופתית אין ספק שיש קשר בין המיגרנה לתופעות שאת מתארת ובראיון ההומאופתי בודאי נמצא הקשרים נוספים בחייך לאותה בעיה.
ההומאופת מחפש את התמונה הרחבה שתוכל להסביר את כל המצב ולזה נותנים מענה.
לכן, בגלל מגבלת האיבחון הרפואי לתת לך מענה מדויק אני עוד יותר ממליצה על טיפול הומאופתי.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות - תגובה
אהוד סברדליק16/01/2013ישנו קשר בין התופעה שאת מתארת למיגרנה. יש צורך בתשאול מעמיק ואז ניתן לטפל ואפשר לעזור מאוד לבעייתך. B12 תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר יציבות
גבריאלה סינית04/02/2013ניתן לטפל בחוסר יציבות, ורטיגו באמצעות דיקור.
מהניסיון שלי כמטפלת הדיקור מאוד מועייל ונותן תוצאות בזמן קצר יחסי.
אשמח להרחיב על הנושא.
גבריאלה דוקטורס
מטפלת ברפואה סינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)