פירפור פרוזדשורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירפור פרוזדשורים
    אליעזר
    27/01/2013

אישתי בת 64 עברה היפוך חשמלי פעמיים אך לא הצליחו לראזן את הדופק לסינוס בינתיים מטופלת בכדורים והדופק הוא בסביבות 80-85 אך לא סדיר. לחץ הדם מאוזן עם הכדורים .המליצו לעשות אבלציה אך בינתיים שוקלת בדבר כי שמענו שההצלחה היא בסביבות 60 %. להשלמת התמונה סובלת מסוכרת ושומננים בדם אך מאוזנת עם כדורים . לוקחת גם קומדין. כמה מסוכן המצב שלה עם דופק יחסית גבוה ולא סדיר ? מה יש לרפואה משלימה להציע בנדון?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירפור פרוזדשורים

הוספת תגובה

• פירפור פרוזדשורים - תגובה

אהוד סברדליק
    27/01/2013

כאשר אני מקבל לקוח עם בעיה כזאת אני מבקש את את המסמכים הרפואיים של הרופא המומחה וקורא את הסיכום של הבעיה בכדי להבין את הבעיה לעומק. מהתיאור הקצר שאתה מתאר אשתך סובלת מתסמונת מטבולית (יתר לחץ דם, סוכרת וכולסטרול) אשר נובעים בד"כ מלחץ וסטרס לתקופה ארוכה. טיפול שיוריד מתחים ולחצים ויתמוך במערכת העיכול והכבד עם תזונה נכונה ופעילות גופנית שתתאים לגילה ומצבה יכולים להתחיל לסייע לגופה ולהוריד את הפרמטרים בהדרגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרפור פרוזדורי

גבריאלה סינית
    04/02/2013

לרפואה הסינית יש מספר דרכים לעזור ולשפר מצב של פרפור פרוזדורי.
    הניסיון שלי באמצעות דיקור סיני ומגע.

אשמח להרחיב בנושא,

גבריאלה דוקטורס
    מטפלת ברפואה סינית ובטווינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו