מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשת עזרההני10/03/2008
שלום וברכה
אני בת 31 ובתקופה האחרונה השמנתי מאד-אני מרגישה מאד נפוחה התחלתי בדיאטה לא חזקה במיוחד אבל אני מאד שומרת בנוסף ערכתי בדיקות ואמרו לי שזה בגלל הבלוטה-מצב היפר
אני כבר חודש+ לוקחת את המרקפטיזול ולא רואה שום שינוי אמרו לי שבעקבות הכדורים הנפיחות תרד ואני לא רואה שום שינוי מה עוד שגם במשקל אין שום שיפור..
לפי מה שנראה לי הבעיה זה לא רק הבלוטה אלא בעיה אחרת
אשמח לקבל עיצה מה עלי לבדוק כדי שאוכל לרדת במשקל בצורה תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הני
ד"ר יפה שמעונ10/03/2008הני שלום רב,
על מנת שאפשר יהיה לתת לך יעוץ מתאים אני ממליצה לך לעבור איבחון יסודי אצל מטפל מקצועי.
אם הסיבה זו הבלוטה שלך, היא ודאי עובדת בהיפו ולא היפר.
צריך לבדוק גם מצב התזונה שלך. חוסרים של ויטמינים ומינרלים, הצטברות רעלים, פטריות (קנדידה), פרזיטים, תולעים וכו'.
אשמח לעזור.
יפה שמעוני - נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתי
עירית פרידמן10/03/2008הומאופתיה היא תחום שיכול לעזור באיזון מחודש של הבלוטה.
וגם אם יש עוד בעיה שאת חושבת עליה היא נכנסת להבנה הכוללת של ההומאופת.
משום כך טיפול הומאופתי מביא להקלה גם בסימפטומים הפיזיים וגם בנפשיים.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)