מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו-איזה ייאוש!!שלום רב24/02/2013
שלום רב,
אין דבר שאני מאמינה בו יותר מהרפואה המשלימה, שאצלי היא לא משלימה, היא עיקרית.
לאחרונה אני סובלת מדלקות אורתופדיות ברגליים: לפני חצי שנה בגיד אכילס, ועכשיו בשריר של פושטי הברך. בעבר היו לי עוד דלקות בברכיים ועברתי ניתוחים בשתי הברכיים לפני כמה שנים.
אני אשה בת 42, פעילה ספורטיבית.ללא כל מחלות ובמשקל תקין. עשיתי כבר כל מה שאני חושבת שניתן לעשות: טיפול אצל נטורופתית, ניקוי גוף בשילוב צמחי מרפא ושינוי תזונתי, כולל אלרגיה לחלב (שגיליתי שהיתה לי), דיקור סיני...
הגיד ברגל ימין עדיין כואב למרות שהדלקת חלפה, ועכשיו התנפח לי השריר מעל הברך הימנית-כנראה גיד או שריר.
מה לעשות?
לעזוב הכל ולחזור להלעיט את עצמי עם אתופן או ארקוקסיה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצילו-איזה ייאוש!! - תגובה
אהוד סברדליק24/02/2013איזה פעילות גופנית את עושה וכמה פעמים בשבוע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שלום רב28/02/2013תודה על תגובתכם,
פעמיים בשבוע יוגה-שעוזרת לי מאד.
פעם בשבוע פילאטיס, ורוקדת עוד כפעמיים-שלוש בשבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
אהוד סברדליק28/02/2013יתכן ועודף פעילות גופנית גורם לעומס על גופך שאינו מצליח להתאושש לאחר האימונים, יש לאבחן באם זאת הבעיה או שאת סובלת מבעיה כגון אנמיה או קושי בעיכול המזון שמביאים אותך למצב שגופך אינו מספק לך את צרכיך לבניה נכונה של גופך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצילו-איזה ייאוש!! - תגובה
עירית פרידמן24/02/2013לא להתייאש. להמשיך לנסות.
מכל הרשימה אני רואה שהואמופתיה עוד לא ניסית. אז זה הדבר הבא שיכול למנוע את המשך היאוש. אפשר הומאופתיה במקביל לכל טיפולי מגע ותנועה.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שלום רב28/02/2013תודה עירית,
למה את מתכוונת בטיפולי מגע ותנועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
עירית פרידמן03/03/2013מגע-רפלקסולוגיה, מסאז', שיאצו וכד'
תנועה-פילאטיס, אלכסנדר, יוגה. ניה וכד'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)