ארצה לקבל חוות דעת משתיכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארצה לקבל חוות דעת משתיכם
    קבלת חוות דעת
    01/03/2013

לאחיינית שלי שהיא בת 9 חודשים יש שיעול וצינון כבר חודש וחצי שגורם לה להקיא לעיתים ועקב כך היא במשקל נמוך ממה שהיא צריכה להיות עכשיו הרופא אמרה לעשות לה במכשיר באדים אנלציה עם ונטולין לאחר שזה לא עזר הביאה לה חומר אחר שיש לו ריח של מישחה אך גם זה לא עזר:( מה אפשר להביא לה באופן טבעי שזה הוכח כעוזר לשיעול לתינוק?
    (מבקשת בבקשה שלא תגידו לי ללכת להומאופת או נטרופת זאת לא תשובה וגם כי יודעת שלא אלך רוצה שתגידו לי מנסיונכם מה אפשר להביא לה כרגע פיזית?) מודה על תשובתכם ומקווה שאתם מבינים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארצה לקבל חוות דעת משתיכם

הוספת תגובה

• כמה טיפות?

קבלת חוות דעת
    03/03/2013

כמה טיפות ביום צריך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה טיפות? - תגובה

אהוד סברדליק
    03/03/2013

20 טיפות פעמיים ביום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארצה לקבל חוות דעת משתיכם - תגובה

עירית פרידמן
    01/03/2013

זאת בהחלט התשובה......)-:
    עליך ללכת להומאופת כדי להתאים לילדה המיוחדת שלך טיפול שיהיה מיוחד לה.
    אי אפשר לעשות את זה כאן.
    אין בנושא הזה קיצורי דרך.
    כדאי להתחיל בטיפול בילדים כשהם קטנים ואז הבעיות לא מתפתחות בהמשך והילד גדל בריא ללא שימוש מיותר באנטיביוטיקה אינהלציות וכד'.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו