ליקריץ - שוש קירח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליקריץ - שוש קירח
    רם
    04/03/2013

הגעתי אחרי בדיקות ממושכות שצמח זה מתאים לי - יש לי כנראה בעיות עם בלוטת יותרת הכליה מדי זמן יש לי שלשולים , אנמיה ובכלל בעיות עם העיכול ואני מרזה מאוד בקופת חולים מצאו אצלי אנמיה ואני שוקל 61 קילו על 1.75 מטר וגילי 61 לפי מחקרים על צמח זה בלקיחה ממושכת הוא גורם ללחץ דם גבוה עליידי הפרשת אשלגן שהצמח גורם האם אני יכול למנוע תופעה זאת עליידי הוספת אשלגן למזון - מלח אשלגן בטעם מלח - מה דעתכם ואם כן אז מה הכמות שאתם ממליצים על כפית צמח כמה אשלגן לשים בתודה רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליקריץ - שוש קירח

הוספת תגובה

• ליקריץ - שוש קירח - תגובה

אהוד סברדליק
    06/03/2013

קח כדורים של צמח זה (נמצא בחנויות טבע) ותקבל את החומר הפעיל, זה עדיף מאבקה רגילה. בכמות של מכדור או שניים ביום שהם כ 1000 מ"ג לא תהיה לך בעיה . זה לא יעלה לך לחץ דם אם אין לך כזו בעיה מקודם, רק אנשים עם יתר לחץ דם גבוה צריכים להזהר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההצעה שלך לא שייכת לעיניין

רם
    06/03/2013

הכדורים שאתה ממליץ עליהם הם ללא החומר גליצרין שהוא הגורם המרכזי של הצמח ובילעדו כפי שניסיתי - לקחתי את הצמח השלם ואחרי זה לקחתי כדורים - וזה ממש לא לעיניין - הכדורים -

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההצעה שלך לא שייכת לעיניין - תגובה

אהוד סברדליק
    06/03/2013

החומר שאתה מדבר עליו נקרא אשר glycyrrhizinic acid (GA) וגם glycyrrhizin (GL)
    בעבר היתה תרופה לכיבים בקיבה שהיתה מורכבת מצמח השוש. המינון שאתה צריך הוא כפית אחת של שורש גרוס פעמיים ביום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה אבל לא ענית לי על השאלה

רם
    08/03/2013

לחומר הזה - גליצריציץ שמאוד עוזר לי יש תופעת לוואי כפי שציינתי כבר - לחץ דם גבוה וצבירת נוזלים - מה אתה מציע בעניין והאם מלח אשלגן יכול לעזור ואם כן אז באיזה מינון בתודה מראש רם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה אבל לא ענית לי על השאלה - תגובה

אהוד סברדליק
    08/03/2013

במינון שהמלצתי לך לקחת לא אמור להיות בעיה עם יתר לחץ דם (במידה ואין לך יתר לחץ דם קודם) וגם לא עם רמות מינרלי הקורט ולכן אינך צריך להוסיף מלח אשלגן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו