מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליקריץ - שוש קירחרם04/03/2013
הגעתי אחרי בדיקות ממושכות שצמח זה מתאים לי - יש לי כנראה בעיות עם בלוטת יותרת הכליה מדי זמן יש לי שלשולים , אנמיה ובכלל בעיות עם העיכול ואני מרזה מאוד בקופת חולים מצאו אצלי אנמיה ואני שוקל 61 קילו על 1.75 מטר וגילי 61 לפי מחקרים על צמח זה בלקיחה ממושכת הוא גורם ללחץ דם גבוה עליידי הפרשת אשלגן שהצמח גורם האם אני יכול למנוע תופעה זאת עליידי הוספת אשלגן למזון - מלח אשלגן בטעם מלח - מה דעתכם ואם כן אז מה הכמות שאתם ממליצים על כפית צמח כמה אשלגן לשים בתודה רמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליקריץ - שוש קירח - תגובה
אהוד סברדליק06/03/2013קח כדורים של צמח זה (נמצא בחנויות טבע) ותקבל את החומר הפעיל, זה עדיף מאבקה רגילה. בכמות של מכדור או שניים ביום שהם כ 1000 מ"ג לא תהיה לך בעיה . זה לא יעלה לך לחץ דם אם אין לך כזו בעיה מקודם, רק אנשים עם יתר לחץ דם גבוה צריכים להזהר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההצעה שלך לא שייכת לעיניין
רם06/03/2013הכדורים שאתה ממליץ עליהם הם ללא החומר גליצרין שהוא הגורם המרכזי של הצמח ובילעדו כפי שניסיתי - לקחתי את הצמח השלם ואחרי זה לקחתי כדורים - וזה ממש לא לעיניין - הכדורים -
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההצעה שלך לא שייכת לעיניין - תגובה
אהוד סברדליק06/03/2013החומר שאתה מדבר עליו נקרא אשר glycyrrhizinic acid (GA) וגם glycyrrhizin (GL)
בעבר היתה תרופה לכיבים בקיבה שהיתה מורכבת מצמח השוש. המינון שאתה צריך הוא כפית אחת של שורש גרוס פעמיים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אבל לא ענית לי על השאלה
רם08/03/2013לחומר הזה - גליצריציץ שמאוד עוזר לי יש תופעת לוואי כפי שציינתי כבר - לחץ דם גבוה וצבירת נוזלים - מה אתה מציע בעניין והאם מלח אשלגן יכול לעזור ואם כן אז באיזה מינון בתודה מראש רם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אבל לא ענית לי על השאלה - תגובה
אהוד סברדליק08/03/2013במינון שהמלצתי לך לקחת לא אמור להיות בעיה עם יתר לחץ דם (במידה ואין לך יתר לחץ דם קודם) וגם לא עם רמות מינרלי הקורט ולכן אינך צריך להוסיף מלח אשלגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)