מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריח רע מהפהבקשר22/03/2013
מה טוב לריח מהפה שהמקור שלו מהשקדים? כי הייתי אצל רופא שיניים שאמר שזה לא מהשיניים או מהחניכיים וגם אני מרגישה שזה מהשקדים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע מהפה - תגובה
עירית פרידמן24/03/2013שלום
ואולי זה לא מהשקדים אלא ממנגנון שמייצר את זה בשקדים......
הומאופתיה מחפשת את הפיתרון מהשורש של כל הבעיות.
השורש הוא תמיד מעבר לסימפטום הפיזי המיידי.
חג שמח
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח רע מהפה - תגובה
אהוד סברדליק24/03/2013ללעוס פטרוזיליה ולקחת טבליות פפאיה יעזור. מעבר לכך יש להבין אם בעייתך התחילה מאלרגיה ולכן מהשקדים או מבעיה של צרבות או יתכן מתזונה שאינה נכונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח רע מהפה - תגובה
אהוד סברדליק24/03/2013ללעוס פטרוזיליה ולקחת טבליות פפאיה יעזור. מעבר לכך יש להבין אם בעייתך התחילה מאלרגיה ולכן מהשקדים או מבעיה של צרבות או יתכן מתזונה שאינה נכונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזה תוספת פאפיה?
בקשר24/03/2013ולא יודעת איך זה קרה היה יוצא לי מלא אבנים צהובים מהשקדים ואז התחיל הריח:(
ולפני זה לא היה לי בכלל ריח מהפה למרות שהיה יוצא צהוב נראה לי נדפק לי השקד הוא קיבל צורה שונה גם...:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזה תוספת פאפיה? - תגובה
אהוד סברדליק24/03/2013לפי התסמינים שאת מתארת כנראה שיש לך סוג של אלרגיה. השקדים הם חלק ממערכת החיסון והפרשה מוגברת מריריות מערכת החיסון מצביאה בד"כ על אלרגיה שהיא פעילות יתר של מערכת החיסון, למזון, אבקני צמחים, תכשירי ניקיון ועוד. במקרה כזה כנראה שפפאיה לא יעזור ויש לטפל בך ע"י צמחים שמווסתים את מערכת החיסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בקשר25/03/2013רגע ואני אצטרך כל הזמן לאכול אותם?
אני רוצה להעביר את זה לצמיתות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
עירית פרידמן26/03/2013בטיפול הומאופתי מדויק זה לצמיתות (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
אהוד סברדליק26/03/2013צמחים אני נותן במיצוי אלכוהולי או ככדורים בבליעה. טיפול נכון ברפואה סינית יטפל בחוסר האיזון ויעזור לגופך להשיבו כך שהלקיחה אינה כל הזמן , אלא לכמה חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיבה לריח רע מהפה
אדווה08/04/2013שלום רב, ברצוני להוסיף לדברים אשר נאמרו פה ולומר לך כי לריח רע מהפה יכולות להיות סיבות רבות חוץ מהבעיה בשקדים או בשיניים..
יש לבדוק את הבעיה מהשורש, הייתי ממליצה לפנות למטפל טבעי אשר יאבחן זאת באופן מקצועי ומקיף.
אחדד ואומר כי להרבה אנשים יש ריח רע מהפה בעקבות מחסור בתזונה בריאה, אי אכילה של ארוחת בוקר, צרבות, תת חומציות בקיבה..
לאבחון מקיף , ניתן ליצור עמי קשר. אדווה טרכטנברג- נטורופתית בכירה
0509200871* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)