מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ורטיגוטל09/04/2013
מזה 7 חודשים התחלתי לסבול מהתקפי ורטיגו בתדירות של אחד לחודש, עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות כולל mri והכל תקין, ביצעתי גם טיפולים פזיותרפיים וסטיבולריים, אך ההתקפים חוזרים, אני עדיין מחלימה מההתקף האחרון שהחל לפני שבועיים וחצי ועדיין לא עבר אני מיואשת לגמרי מכיוון שכל התקף משבית אותי למס' ימים ואין מה לדבר על ההרגשה הנוראית
האם יש מזור לכך בהיבט האלטרנטיבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורטיגו - תגובה
אהוד סברדליק10/04/2013שלום טל
ברפואה הסינית הורטיגו שאת מתארת קשור לעלייה לא מבוקרת של אנרגיה כלפי מעלה שגורמת לסחרחורת ולעיתים לעצבנות, כאב ראש, קושי לישון, יובש בעיניים ואף לצרבות או ירידה בתאבון. ניתן באמצעות טיפול אקופונקטורה וצמחים לסייע לך בצורה מהירה, אפקטיבית ויעילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורטיגו - תגובה
עירית פרידמן10/04/2013את צודקת לגמרי בשאיפה שלך שלא להיות מושבתת באופן קבוע.
הומאופתיה יודעת לתת מענה למצבים שהרפואה המערבית לא מוצאת להם סיבה.
הטיפול ההומאופתי קל ועדין וללא תופעות לואי.
מומלץ
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)