מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לעזרהמ16/04/2013
שלום רב,
אני בחורה בת 28, בריאה בד"כ, עם מספר בעיות שהחלו לפני כשנה.
ראשית, אלרגיה חמורה בעין (ימין) ויובש חזק בעיניים. האלרגיה הינה אבחנה לאחר שעברתי מספר רופאי עיניים שסברו תחילה שמדובר בדלקת עפעפיים עד האבחנה הסופית שמדובר באלרגיה (טופלתי בטיפות סטרואידים והפסקתי. עברתי גם דיקור. אך התופעה חזרה).
שנית, בתקופה האחרונה חשתי בחילות, הקאתי מספר פעמים ולעיתים כאבי בטן.
שלישית, מערכת חיסון חלשה – בחודשים האחרונים הייתי עם שפעת וכאבי גרון שחלפו וחזרו וכנראה (על פי בדיקות דם) הייתה לי מחלת הנשיקה.
רביעית, בבדיקות הדם שעשיתי – עלה כי רמת הברזל שלי נמוכה יחסית, וכן מעט מחסור בויטמין D.
(על אף שאני אוכלת היטב, ועד היום לא היה לי מחסור בויטמינים) – והחלתי ליטול תוספי מזון אלה.
חמישית, לפני כחודשיים, הייתי מתעוררת בלילה עם קשיים להירדם חזרה. כעת זה עבר.
אני מאמינה שיש קשר בין התופעות השונות. ואשמח אם יש אבחנה הוליסטית לתופעות אלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזרה - תגובה
עירית פרידמן17/04/2013בהחלט יש קשר בין כל התופעות.
זאת הדרך לגוף לאותת שמשהו ברובד עמוק יותר לא מאוזן ודורש התיחסות.
מכיון שהרבדים העמוקים סמויים עבורינו אפשר להבין באופן מדויק דרך שיחה עם הומאופת.
מה שאת יכולה לעשות בעצמך זה לחשוב מה ארע בחייך לפני למעלה משנה ואיך זה השפיע עליך.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעזרה - תגובה
אהוד סברדליק17/04/2013שלום לך
אכן יש קשר בין כל בעיותייך . על סמך הסימפטומים שתיארת הייתי מחזק את היכולת של גופך לייצר כדוריות דם , קודם כל ע"י שיפור הספיגה של מערכת העיכול. ותזונה נכונה למצבך. בכך הייתי מחזק את החיוניות והויטליות שלך ואת מערכת החיסון . חסר הדם גורם ליובש בריריות הגוף וליובש בעיניים דבר שגורם לבלפריטיס , דלקת בעפעפיים. חיזוק והזנה של גופך בדם יעשה לטעמי את רוב העבודה. חשוב שתתחילי לקחת ברזל, חומצה פולית וויטמין B12 לחיזוק הדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)