דלקות חוזרות ונשנות ומחמירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות חוזרות ונשנות ומחמירות
    יצחק
    01/05/2013

שלום אני בן 31 בריא ונמרץ בדר"כ,

לפני כ3 חודשים תקפה אותי דלקת ריאות, ולקחתי אנטיביוטיקה

לפני כשבועים תקפה אותי דלקת גרון שלא יכלתי לבלוע אפילו נוזלים עם חום גבוה (39) לאחר 3ימי צום קיבלתי אינפוזיה וסטוראידים, וכמובן אנטיביוטיקה, לאחר הסטראידים היתה הקלה ויכלתי להתחיל לבלוע דברים נוזלים ורכים 5 ימים אחרי שאני נוטל את האנטי ביוטיקה ואין שום שינוי בסטטוס אני חלש מאוד כואב לי מאוד הגרון ובוקשי בולע, הפסקתי את האנטי ביוטיקה והלכתי לדיקור ששיפר את המצב לכמעט חדש.
    ביומיים האחרונים חזרתי לכאוב ולירוק מלא דם עם מוגלה גבישית וכן אני מאוד מנוזל.

ראשית האם דיקור יכול לסיים את הסאגה הזו??
    האם יש בנסיונכם דברים שהם אינם תרופות שיכולות להקל עלי במיידי??

תודה על זמנכם ונסיונכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקות חוזרות ונשנות ומחמירות - תגובה

אהוד סברדליק
    01/05/2013

דיקור סיני יכול בהחלט לעזור גם בכאב הגרון עכשיו וגם במניעתו בשנית , אך בד"כ צריך להגיע לסדרת טיפולים ולא ל 1-2 בלבד. אני ממליץ לך לקנות פורמולה סינית בשם ISATIS שנמצאת בחנויות טבע ומטפלת במהירות בדלקות גרון אקוטיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקות חוזרות ונשנות ומחמירות - תגובה

עירית פרידמן
    01/05/2013

אם הדיקור לא מביא פירות אז כדאי מאד לשלב הומאופתיה.
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו