מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיבושיםלימור01/09/2013
שלום, אני נשואה בת 26+4 ילדים. כבר תקופה מאוד ארוכה שאני עייפה, לא שורדת את היום בלי שנ"צ, בבוקר מרגישה כאילו לא ישנתי מספיק וגם לא איכותי. לפני כחודשיים עשיתי בדיקת דם שהראתה חוסרים בגוף(לא ממש הבנתי מה וכמה). התחלתי לקחת תוספי תזונה לפני כשבוע. מולטיויטמין צנטרום פעמיים ביום, אבץ פעם ביום ובנוסף הרוקחת נתנה לי טיפות של צמח בשם מאקה לאיזון הורמונלי, אנרגיות וכו...
מאז ומתמיד היו לי הפרשות בזמן הביוץ בין המחזורים(לסירוגין ורק בניגוב) והנחתי שהצמח הזה יסדיר תעניין אבל ב-3 ימים האחרונים ההפרשות הפכו מחומות לאדומות וזה רציף ולא רק בניגוב. בקיצור, משו השתנה. רציתי לקבל חוות דעת וקצת יותר מידע על מה הצמח הזה עושה כי הבנתי שלא אמורות להיות לו תופעות לוואי. סליחה על הפרטים המתוארים ועל האורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיבושים - תגובה
אהוד סברדליק01/09/2013מאקה או בשמו הלטיני Lepidium meyenii הוא צמח שעשיר במינרלים כולל יוד ובוויטמינים ולכן הוא מחזק ומשפר את יכולת הגוף להפיק אנרגיה. יש בו חומר שמשפיע על מערכת העצבים ומשפר מצב רוח לכן הוא נחשב כמגביר חשק מיני בנשים, אם זאת לא מצאתי בשום מקור השפעה ישירה על המערכת ההורמונלית הנשית. ייתכן והוא חזק לך מדי ולכן הייתי ממליץ לך להסירו לשבועיים לראות באם גוון ההפרשה השתנה ולדווח לי בפורום להמשך התייחסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)