שיבושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיבושים
    לימור
    01/09/2013

שלום, אני נשואה בת 26+4 ילדים. כבר תקופה מאוד ארוכה שאני עייפה, לא שורדת את היום בלי שנ"צ, בבוקר מרגישה כאילו לא ישנתי מספיק וגם לא איכותי. לפני כחודשיים עשיתי בדיקת דם שהראתה חוסרים בגוף(לא ממש הבנתי מה וכמה). התחלתי לקחת תוספי תזונה לפני כשבוע. מולטיויטמין צנטרום פעמיים ביום, אבץ פעם ביום ובנוסף הרוקחת נתנה לי טיפות של צמח בשם מאקה לאיזון הורמונלי, אנרגיות וכו...
    מאז ומתמיד היו לי הפרשות בזמן הביוץ בין המחזורים(לסירוגין ורק בניגוב) והנחתי שהצמח הזה יסדיר תעניין אבל ב-3 ימים האחרונים ההפרשות הפכו מחומות לאדומות וזה רציף ולא רק בניגוב. בקיצור, משו השתנה. רציתי לקבל חוות דעת וקצת יותר מידע על מה הצמח הזה עושה כי הבנתי שלא אמורות להיות לו תופעות לוואי. סליחה על הפרטים המתוארים ועל האורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיבושים

הוספת תגובה

• שיבושים - תגובה

אהוד סברדליק
    01/09/2013

מאקה או בשמו הלטיני Lepidium meyenii הוא צמח שעשיר במינרלים כולל יוד ובוויטמינים ולכן הוא מחזק ומשפר את יכולת הגוף להפיק אנרגיה. יש בו חומר שמשפיע על מערכת העצבים ומשפר מצב רוח לכן הוא נחשב כמגביר חשק מיני בנשים, אם זאת לא מצאתי בשום מקור השפעה ישירה על המערכת ההורמונלית הנשית. ייתכן והוא חזק לך מדי ולכן הייתי ממליץ לך להסירו לשבועיים לראות באם גוון ההפרשה השתנה ולדווח לי בפורום להמשך התייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו