מה ידוע על צמח המורינגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה ידוע על צמח המורינגה
    גלי
    22/09/2013

האם יש הוכחות מדעיות להורדת סוכר משמעותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה ידוע על צמח המורינגה

הוספת תגובה

• מה ידוע על צמח המורינגה - תגובה

אהוד סברדליק
    22/09/2013

חפשי מחקרים באתרים של Cochrane Library ניו אינגלנד גורנל אוף מדיסין ובלאנסט , אלו מקורות שמפורסמים בהם מחקרים רציניים ולא מחקרים שנעשו על 4 אנשים.וללא כפל סמיות וקריטריונים רציניים אחרים של מחקר מדעי. שיהיה לך בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורינגה ובי 12

גלי
    01/10/2013

חוזרת לצמח המורינגה שאלתי האם לדעתך הצמח יעיל או משווק באגרסיביות כצמח להורדת סוכר . שאלה 2 האם יש נזק מצטבר משימוש בציאנוקובלמין היכן ניתן להסיג תוספי בי 12 עם מתילקובלמין והאם גם בצורה זו יש איזושהיא בעייתיות לאורך זמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורינגה ובי 12 - תגובה

אהוד סברדליק
    02/10/2013

ציאנוקובלאמין הוא חלק ממבנה ה B12 . עודף מגזם של B12 הוא מזיק ( מעל 1000 בבדיקות דם) ואינו רצוי . עודף כזה בד"כ מתאפיין באנשים שלוקחים יותר מדי כדורים ופחות מאכילת בשר מרובה.
    הידע שלי על צמח המורינגה הנו מוגבל. אך ממה שאני יודע כאשר רוצים לטפל בבעיות של עודפי סוכר צמח המורינגה לא יהיה צמח הבחירה הראשון או השני שלי אלא צמח אחד מרבים בפורמולה. יש לי בעיה אם צמחים שמשווקים כמטפלים בהכל כי רוב הצמחים אינם עושים כך והצמחים שמטפלים בבעיות רבות הם פחות אינדקטיביים לבעיה מסוימת ולכן הם ניתנים כחלק מפורמולה ולא כצמח יחיד לטיפול בבעיה ספציפית . שיווק אגרסיב הוא לפי מבטו של המתבונן .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורינגה להורדת סוכר - תגובה

אהוד סברדליק
    10/10/2013

אשמח שתפנה אותי לעוד מחקרים בנושא . האם מלבד מחקר מאוניברסיטה בהודו יש מחקרים שנעשו באוניברסיטאות מוכרות בארצות המערב , האם יש מחקרים שנעשו על יותר מ-55 מטופלים, האם יש מטה אנליזות שפורסמו בעיתונים ידועים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד מחקרים

מיכה
    11/10/2013

יש עוד שני מחקרים קליניים בנושאים אחרים ועוד הרבה מחקרים in-vitro ו- in-vivo.
    עד יום ראשון אעדכן כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו