מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה ידוע על צמח המורינגהגלי22/09/2013
האם יש הוכחות מדעיות להורדת סוכר משמעותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ידוע על צמח המורינגה - תגובה
אהוד סברדליק22/09/2013חפשי מחקרים באתרים של Cochrane Library ניו אינגלנד גורנל אוף מדיסין ובלאנסט , אלו מקורות שמפורסמים בהם מחקרים רציניים ולא מחקרים שנעשו על 4 אנשים.וללא כפל סמיות וקריטריונים רציניים אחרים של מחקר מדעי. שיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורינגה ובי 12
גלי01/10/2013חוזרת לצמח המורינגה שאלתי האם לדעתך הצמח יעיל או משווק באגרסיביות כצמח להורדת סוכר . שאלה 2 האם יש נזק מצטבר משימוש בציאנוקובלמין היכן ניתן להסיג תוספי בי 12 עם מתילקובלמין והאם גם בצורה זו יש איזושהיא בעייתיות לאורך זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורינגה ובי 12 - תגובה
אהוד סברדליק02/10/2013ציאנוקובלאמין הוא חלק ממבנה ה B12 . עודף מגזם של B12 הוא מזיק ( מעל 1000 בבדיקות דם) ואינו רצוי . עודף כזה בד"כ מתאפיין באנשים שלוקחים יותר מדי כדורים ופחות מאכילת בשר מרובה.
הידע שלי על צמח המורינגה הנו מוגבל. אך ממה שאני יודע כאשר רוצים לטפל בבעיות של עודפי סוכר צמח המורינגה לא יהיה צמח הבחירה הראשון או השני שלי אלא צמח אחד מרבים בפורמולה. יש לי בעיה אם צמחים שמשווקים כמטפלים בהכל כי רוב הצמחים אינם עושים כך והצמחים שמטפלים בבעיות רבות הם פחות אינדקטיביים לבעיה מסוימת ולכן הם ניתנים כחלק מפורמולה ולא כצמח יחיד לטיפול בבעיה ספציפית . שיווק אגרסיב הוא לפי מבטו של המתבונן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורינגה להורדת סוכר - תגובה
אהוד סברדליק10/10/2013אשמח שתפנה אותי לעוד מחקרים בנושא . האם מלבד מחקר מאוניברסיטה בהודו יש מחקרים שנעשו באוניברסיטאות מוכרות בארצות המערב , האם יש מחקרים שנעשו על יותר מ-55 מטופלים, האם יש מטה אנליזות שפורסמו בעיתונים ידועים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד מחקרים
מיכה11/10/2013יש עוד שני מחקרים קליניים בנושאים אחרים ועוד הרבה מחקרים in-vitro ו- in-vivo.
עד יום ראשון אעדכן כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)