כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    עכ
    25/12/2013

שלום רב, לפני ארבעה חודשים עברתי דיקור סיני מסביב לעין ימין עקב יובש. תוך זמן קצר הופיעו לי כאבי תופת בראש פעימות חזקות בכל הראש שבחיים לא היו לי. הכאבים המשיכו במשך שבועיים. כיום הכאבים לא כמו אז, אך עדיין יש לחץ חזק בראש. המדקר שאצלו עברתי את הדיקור טען שבחיים לא קרה לו דבר כזה. הייתי אצל רופא נוירולוג שטען שאולי זה ווירוס ולא סביר שזה מהדיקור, ברוך ה' עברתי את כל הבדיקות mri eeg ובדיקות דם של וירוסים כולן תקינות. מה אני יכולה לעשות?זה ברור שהדיקור כן עורר לי משהו לפני שעברתי את הדיקור בחיים לא סבלתי מכאבי ראש למעט מחושים רגילים שיש לכל אחד. שום משכך כאבים לא עוזר לי, מה אני יכולה לעשות? איך דבר כזה יכול לקרות בעקבות דיקור? ממש אפשר להרגיש את כלי הדם דופקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש - תגובה

אהוד סברדליק
    25/12/2013

שלום לך
    קשה לדעת מדוע היתה לך ריאקציה חזקה כל כך לדיקור. זה נדיר אך קורה לפעמים . לא הייתי ממליץ לך לשלול עקב כך את הרפואה הסינית או את הרפואה המשלימה אלא לנסות מטפל אחר או דרך טיפול שונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו