חולשות במשך תקופה ארוכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשות במשך תקופה ארוכה
    קרן
    10/02/2014

שלום,שמי קרן בת 35 מזה 3 שנים מרגישה חולשות ותחושות עילפון לסירוגין עשיתי כל הבדיקות דם והכל בסדר האם יש משהו מסויים שעלי לבדוק? זה תקופה שיש לי חוסר מרץ,כוח והברזל והמוגלובין שלי גבולי לא נמוך.זה די מטריד אותי כי תמיד הרופאת משפחה שלי אומרת שזה יכול להיות חלק מחרדות ואני בטוחה שלא אני מודעת לתחושת חרדה
    לעזרתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשות במשך תקופה ארוכה

הוספת תגובה

• חולשות במשך תקופה ארוכה - תגובה

עירית פרידמן
    11/02/2014

שלום קרן
    אני בטוחה שטיפול הומאופתי יכול לעזור ולהרים אותך מהמצב שאליו הגעת ב 3 השנים האחרונות.
    זה לא יכול להעשות כאן אלא בפגישה עם הומאופת מיומן שימצא לך רמדי (תרופה הומאופתית) מדויקת לך.
    אם יש ל עוד שאלות אני כאן כדי לענות.
    כל טוב
    עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולשות במשך תקופה ארוכה - תגובה

אהוד סברדליק
    11/02/2014

האם את רגישה לקור, האם המחזור תקין וכמה ימים הווסת, האם הצפורניים והשיער שבירים, האם יש יובש בעור או בשפתיים . האם כשאת קמה מהר משכיבה לישיבה יש נקודות שחורות. ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר' עירית פלד-שאלה נוספת

קרן
    16/02/2014

תודה רבה,דר' עירית כבר עודדת אותי שיש טיפול
    מכיוון שאת כל הבדיקות האפשרויות עשיתי ותמיד רופאים אומרים חרדה שזה ממש מרגיז אשמח לקבל טיפול שיעזור להרגשתי
    אני די מיואשת שזה סוחב אותי שנים מאחר וברצוני להכנס להריון ואני די חלשה ביום יום אני די חוששת
    אשמח מאוד לקבל טיפול

1. האם נתקלת ואת מכירה מקרים כמו שלי ושעזר להם הטיפול?

2. האם יש השתתפות דרך קופח' מאוחדת?

3.מהיכן את בארץ?אני מחיפה

בברכה,קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר' עירית פלד-שאלה נוספת - תגובה

עירית פרידמן
    17/02/2014

שלום אלין
    אני שמחה שאת קצת מעודדת.
    נתקלתי וטיפלתי במקרים דומים ולקראת הריון זה זמן חשוב מאד לטפל.
    אני לא רחוקה ממך - מטבעון (-: לא עובדת עם קו"ח.
    כל טוב
    עירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו