מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ק.אבי נקש20/02/2014
בן 36 ..סובל ומתמודד עם הפרעות נפשיות .. נוטל תרופות רבות..
רציתי לשאול מה ברפואה האלטרנטיבית יכולה לעזור ולהציע לי .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ק. - תגובה
אהוד סברדליק21/02/2014מה מפריע לך כעת ? פרט יותר על בעייתך !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסביר לך..
אבי נקש22/02/2014נוטל הרבה ת. פסיכאטריות .. עם הטבה חלקית .. לרוב יש ת. לוואייי דיי מפריעות >> עייפות . נוקשות בשרירים .. בעיקר הרבה עייפות ותשישות כנראה מהם .
מתקשה מאוד לתפקד .
אשמח לתגובתך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסביר לך.. - תגובה
אהוד סברדליק23/02/2014ניתן לעזור לך בחלק מתופעות הלוואי של הכדורים כמו העייפות ונוקשות השרירים, הטיפול צריך להיות משולב עם הטיפול המערבי הרגיל שאתה מקבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק. - תגובה
עירית פרידמן21/02/2014שלום אבי
הרפואה ההומאופתית מתמודדת טוב מאד עם בעיות נפשיות ועם טיפול מקביל לתרופות כימיות.
יש לי ניסיון מגוון בטיפול בבעיות כאלה ואני יכולה להעיד על הקלה משמעותית בקשיים עד למקום של הורדת התרופות הפסיכיאטריות.
אז אני ממליצה בחום-מתחילים במקביל לכל הטיפולים שאצה נוטל ובהמשך כשיש הקלה מורידים בהדרגה.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עירית!!
אבי נקש02/03/2014ראשית תודה על תשובתך..
את חושבת שעליי להתיעץ עם הרופא פסיכאטר שלי על ככוונתי לטפל בהומאופתיה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עירית!! - תגובה
עירית פרידמן05/03/2014אין צורך מיוחד בכך.
אם הוא פסיכיאטר פתוח לא תהיה לו בעיה עם זה. אבל לעיתים בין הרופאים יש שחוששים מכל מעורבות של גורם אחר.
כך שבסיכומו של דבר זה תלוי באופיו ובאופיך.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אבי, יש גם קשר לתזונה
עמיתה18/03/2014אינני אשת מקצוע אבל גם לאורח החיים שלנו - תזונה, פעילות גופנית - יש השפעה של המצב הנפשי שלנו. יכול להיות שזו יכולה להיות התחלה בדרך לאורח חיים בריא יותר, פיזי ונפשי כאחד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)